SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΛΕΝΑ ΚΟΥΤΟΥΜΠΑ : "Κάποτε το φαγοπότι τελειώνει..."

2020-10-06 20:49:07
Δυστυχώς, πολλές φορές, ο χώρος της πολιτικής έτσι όπως είναι διαμορφωμένος, επιτρέπει στους κλέφτες να φωνάζουν.. Δανειολήπτες.. δωρολήπτες ένα και το αυτό.. Ποιος θα καθίσει να δώσει λογικές απαντήσεις, όταν κυριαρχεί ο παραλογισμός?
Οι ίδιοι οι μιζαδόροι πολιτικοί, για τους οποίους υπάρχουν αποδείξεις παράνομης δραστηριότητας, ότι έκλεβαν με απλά λόγια το δημόσιο χρήμα, βγαίνουν και κατηγορούν αυτούς που δεν παρανομούν..
Μαύρες χρηματοδοτήσεις, άθλιες παρέες διαφθοράς και εξαπάτησης, προσπαθούν να παίξουν τον απλό κόσμο σε ψιλό γαζί.. Κι έτσι πάντα πηγαίνει.
Η διαφθορά που υπάρχει στην κορυφή, γαλουχεί τους διεφθαρμένους της βάσης και της λαμογιάς..
Σκάνδαλα με τιμολόγια "φουσκωμένα", έχουν αποκαλυφθεί από δημοσιονομικούς ελέγχους.. Παρατυπίες στην οικονομική διαχείριση Δημόσιων Υπηρεσιών..
Τελειωμό δεν είχαν οι μίζες, τα μεγάλα φαγοπότια..
Ξέπλυμα χρήματος, μη απόδοση του φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών, φόρου εισοδήματος, προμηθευτών, εικονικά τιμολόγια, ή χωρίς καμία υπογραφή ή απόφαση για τη δαπάνη..
Απλήρωτες υποχρεώσεις.. χρέη των νομικών προσώπων, πχ Σχολικές Επιτροπές.. μη κατάθεση ισολογισμού.. Κι αυτοί οι πολιτικοί που έχουν συνηθίσει να λαμβάνουν από τη μίζα, δεν μπορούν να διανοηθούν τη μη ύπαρξή της...
Εκεί, χάνεται η γη κάτω από τα πόδια τους..
Εμείς οι υπόλοιποι όμως? Εμείς που θέλουμε ένα καλύτερο αύριο??
Εμείς, θα μετρηθούμε πάλι, χωρίς φωνές, απλά, στην κάλπη.. κι έχουμε την ελπίδα να βγούμε περισσότεροι..
ΥΓ Κάποτε το φαγοπότι τελειώνει...