SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Γκάφα του δήμου Σκοπέλου σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA

2020-07-18 21:31:10
Σε μεγάλη γκάφα υπέπεσε ο δήμος Σκοπέλου σήμερα. Χωρίς προηγουμένως να διερευνήσει τι ισχύει και τι όχι, έσπευσε να εκδώσει δύο ανακοινώσεις, μία του δήμου και μία προσωπική του δημάρχου, σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA και της τηλεοπτικής εκπομπής του δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση, τον οποίο εγκαλούσε ότι διέδωσε πληροφορίες περί ύπαρξης δύο κρουσμάτων στο νησί και πως επίκειται «κλείσιμο», καλώντας τον δημοσιογράφο να ανακαλέσει, διότι διαφορετικά θα προσέφυγε εναντίον του σταθμού.
Πριν από λίγη ώρα ο κ. Σταμάτης Περίσσης, δήμαρχος του νησιού, σε επικοινωνία που είχε με τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ δήλωσε πως «η δημοτική αρχή έπεσε θύμα παραπληροφόρησης» και ότι «οι ανακοινώσεις εκδόθηκαν χωρίς προηγουμένως να διευκρινιστεί, αν πράγματι έγινε οποιαδήποτε αναφορά στην τηλεοπτική εκπομπή του κ. Μάνεση».
Με αυτό το σκεπτικό ζήτησε να αποσυρθούν οι ανακοινώσεις που είχαν αποσταλεί, τονίζοντας πως ο δήμος Σκοπέλου δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA και τον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση.