SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Νέα αναβολή ταξιδιών για τις Jet2 και Jet2holidays - Μεταθέτει την έναρξη στις 15 Ιουλίου

2020-06-09 08:22:26
Τι ανακοίνωσε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Βρετανίας που είχε αυξήσει τα δρομολόγια για φέτος σε Χανιά και Ηράκλειο
Αυτή είναι και η δεύτερη φορά που η Jet2 και Jet2holidays αναβάλει την επανεκκίνηση των πτήσεων και των πακέτων της. Αρχικά είχε ανακοινώσει τη 17η Ιουνίου ως ημερομηνία έναρξης, στη συνέχεια την 1η Ιουλίου και πλέον με την τελευταία της ανακοίνωση μεταθέτει την ημερομηνία στις 15 Ιουλίου. Στην ανακοίνωσή της επίσης η εταιρεία ζητά από τους πελάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν πριν από τις 15 Ιουλίου να μην επικοινωνούν με την εταιρεία καθώς η ίδια θα επικοινωνήσει με τους πελάτες της προκειμένου να συζητήσει τις επιλογές που αυτοί έχουν, μια εκ των οποίων είναι η μετάθεση των διακοπών τους για αργότερα.
Ως προς τους πελάτες που έχουν κάνει κράτηση ταξιδιωτικού πακέτου για μετά τη 15η Ιουλίου, η κράτηση εξακολουθεί να υπόκειται στους συνήθεις όρους και προϋποθέσεις.
Θυμίζουμε ότι η Jet2.com είχε προχωρήσει πριν τον κορωνοϊό, περίπου στις αρχές του χρόνου, σε αύξηση των δρομολογίων της για φέτος από Μεγάλη Βρετανία προς Χανιά και Ηράκλειο. Συγκεκριμένα τα δρομολόγια είχαν αυξηθεί σε 5 την εβδομάδα προς Χανιά και σε 28 (από τέλη Ιουνίου) προς Ηράκλειο Δείτε την ανακοίνωση της εταιρείας.