SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ο Αθ. Ζλατούδης στο συμβούλιο του Ε.Ο.Α.Ε.Ν.

2020-01-27 18:42:17

Τα προβλήματα, οι ανάγκες και τα δικαιώματα των νησιωτών και γενικότερα όλων των μελών, των Επιμελητηρίων της Ελλάδας, τέθηκαν για ακόμη μια φορά στο τραπέζι προς συζήτηση και ο Εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και μέλος Δ.Σ Ε.Ο.Α.Ε.Ν. Αθανάσιος Ζλατούδης, ήταν εκεί για να τα μεταφέρει και να συζητήσει με σκοπό την επίλυση τους.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας κατέχει καθοριστικό ρόλο για τα προβλήματα και τα δικαιώματα των μελών του, καθώς εκπροσωπεί όχι μόνο την επιχειρηματική κοινότητα του Βόλου αλλά και των νησιών των Σποράδων. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, έχει δείξει την δυναμική της Επιμελητηριακής κοινότητας και πως, τόσο το Επιμελητήριο με τα μέλη του, όσο και ο ίδιος θα προσπαθούν συνεχώς προς την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων, των επιχειρηματιών.

Η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κυρία Χριστιάνα Καλογήρου αποτελεί τον συνδετικό κρίκο όλων των Φορέων των νησιών της Ελλάδας και όπως μας έχει αποδείξει και των Επιμελητηρίων. Η δράση της είναι γνωστή και σίγουρα θα συνεχίσει να μας απασχολεί (θετικά πάντα) στο μέλλον.

  Θοδωρής Τζούμας