SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ένας ακόμη φίλος της Σκιάθου βοηθάει από το δικό του μετερίζι το νησί μας

2019-05-11 19:12:58

Ο λόγος για τον επίτιμο διδάκτωρα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθηγητή Καρδιο-Αγγειοχειρουργικής στο Πανεπιστήμιο της Λιέγης, Διευθυντή της Καρδιο-Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λιέγης του Βελγίου και συντοπίτη μας, Δόκτωρα Natzi Sakalihasan.  

Μετά από συζήτηση με το κ. Αθανάσιο Ε. Ζλατούδη, στενό οικογενειακό του φίλο και  τον κ. Νικόλαο Α. Αναγνώστου, εκπρόσωπο του δημάρχου Σκιάθου κ. Πρεβεζάνου, ξεκίνησαν εδώ και ένα χρόνο οι διαδικασίες ανάπτυξης στενότερων σχέσεων μεταξύ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λιέγης Βελγίου και του Κέντρου Υγείας Σκιάθου - Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου.

Σε συνέχεια της περσινής επίσκεψης στους χώρους του Νέου Κ. Υ. Σκιάθου, ο Δρ. Sakalihasan συναντήθηκε, συνοδευόμενος από τον κ. Ζλατούδη, με τον διευθυντή κ. Ριζοδήμο και τα στελέχη του Κ. Υ.

Στα πλαίσια της επίσκεψης, ο Δρ.  προσέφερε εκ μέρους του φορέα που εκπροσωπεί, στον κ. Ριζοδήμο  για το Κ.Υ., έναν καινούριο φορητό απινιδωτή και ένα φορητό ντόπλερ.

Το επόμενο διάστημα αναμένετε η παραλαβή ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού αλλά και αναλώσιμων υλικών από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λιέγης.

Θοδωρής Τζούμας