SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Παναγία των Παρισίων: Αναζητείται ο άνδρας με το κοριτσάκι της viral εικόνας

2019-04-16 22:59:06
Η Μπρουκ Γουίντσον ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο Twitter και μέσα σε λίγη ώρα έγινε viral. Δεν ήταν δε, λίγοι εκείνοι που χαρακτήρισαν την εν λόγω εικόνα ως «ιστορική»
Μία χρήστρια του Twitter απευθύνει δήμοσια έκκληση προκειμένου να βρεθεί ένας πατέρας με την κόρη του που φωτογραφήθηκαν σε ανέμελες στιγμές έξω από την Παναγία των Παρισίων λίγη ώρα πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά. Η Μπρουκ Γουίντσον ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο Twitter και μέσα σε λίγη ώρα έγινε viral. Δεν ήταν δε, λίγοι εκείνοι που χαρακτήρισαν την εν λόγω εικόνα ως «ιστορική».
Η Μπρουκ, μιλώντας στο BBC, αναφέρει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τους πρωταγωνιστές της φωτογραφίας, ούτε εάν τελικά είναι πατέρας και κόρη. Ωστόσο κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα εξαιτίας της χημείας που υπήρχε ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές της εικόνας. «Αν ήμουν εγώ, θα ήθελα να έχω αυτή την ανάμνηση. Ελπίζω να αισθάνεται το ίδιο», είπε. Ακόμη πρόσθεσε ότι βρισκόταν ανάμεσα στους χιλιάδες ανθρώπους που βρίσκονταν γύρω από την Παναγία των Παρισίων παρακολουθώντας τις φλόγες που τον «αγκάλιαζαν».«Παρακολουθούσαμε σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι με όλο το υπόλοιπο Παρίσι», δήλωσε ακόμη στο BBC.
Brooke Windsor@brookeawindsor

I took this photo as we were leaving about an hour before it caught on fire. I almost went up to the dad and asked if he wanted it. Now I wish I had. Twitter if you have any magic, help him find this ??

168K people are talking about this