SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Πάσχα στη Σκιάθο του Παπαδιαμάντη με όλες τις ανέσεις

2019-03-28 19:41:52
Το Πάσχα στη Σκιάθο του Παπαδιαμάντη έχει τη δική του γοητεία. Για όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του αυθεντικού νησιώτικου Πάσχα, το νησί που συνδυάζει πράσινο, κοσμικότητα και αύρα ιστορίας είναι μια πολύ καλή πρόταση. Μάλιστα, το πακέτο του εμβληματικού ξενοδοχείου «Skiathos Palace» στις Κουκουναριές, με μαγευτική θέα στη διάσημη παραλία και στα ηλιοβασιλέματα της, συνδυάζει άνετη διαμονή, παράδοση και ημιδιατροφή σε προσιτή τιμή (προσφορά από 65€/άτομο η ημέρα). Το πρόγραμμα του ξενοδοχείου ξεκινάει από τη Μεγάλη Πέμπτη και διαρκεί μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα. Οι ημέρες ξεκινούν με πλούσιο πρωινό και δείπνο (με νηστίσιμες επιλογές για τις πρώτες μέρες), το οποίο περιλαμβάνεται στο πακέτο, ενώ το γεύμα (όπως και το δείπνο την Κυριακή του Πάσχα) είναι προαιρετικό με έξτρα χρέωση.
Τη Μεγάλη Παρασκευή, οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν την κατανυκτική λειτουργία των Τριών Ιεραρχών στην πόλη της Σκιάθου και να συμμετέχουν στην περιφορά του Επιταφίου, ενώ το Μεγάλο Σάββατο η ίδια εκκλησία προτείνεται για την Ανάσταση (η μεταφορά στην εκκλησία και για τις δύο μέρες γίνεται με λεωφορείο του ξενοδοχείου κατόπιν συνεννόησης με τη ρεσεψιόν). Στη συνέχεια ακολουθεί το Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα, αρνί, κόκκινα αυγά και άλλα παραδοσιακά εδέσματα.
Την Κυριακή του Πάσχα διοργανώνεται Πασχαλινό Γλέντι με ζωντανή μουσική και πλούσιους μπουφέδες γύρω από την πισίνα και λαμπριάτικες λιχουδιές ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για δείπνο a la carte με έξτρα χρέωση. Τη Δευτέρα του Πάσχα, το ξενοδοχείο προσφέρει γεύμα a la carte το μεσημέρι (έξτρα χρέωση) και δείπνο με μπουφέ το βράδυ.
Οι επισκέπτες, επίσης, μπορούν να απολαύσουν όλη μέρα το μπαρ της πισίνας και από το απόγευμα και μετά στο εσωτερικό μπαρ του ξενοδοχείου. Περισσότερες πληροφορίες στο 2427049700