SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Οριστικό τέλος στον επιχειρηματία στον Τσουγκριά έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου

2018-09-29 22:36:14

Έλαβε οριστικό τέλος ένα από τα θέματα που έχει απασχολήσει τον τοπικό Τύπο και το Δήμο Σκιάθου από τον Ιανουάριο, με την αμετάκλητη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να κηρύξει έκπτωτο τον επιχειρηματία που διαχειρίζεται τις καντίνες και στις δύο παραλίες του Τσουγκριά.

Το σήριαλ που είχε ξεκινήσει από τις καταγγελίες του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου κ. Λευτέρη Βιολέττα και πυροδότησε όλο αυτό το διάστημα τεράστιες συγκρούσεις μεταξύ του ίδιου και του δημάρχου κ. Πρεβεζάνου, αλλά και με άλλους δημοτικούς συμβούλους, χτες έληξε μετά τις παραβάσεις που βεβαιώθηκαν από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τη Δημοτική Αστυνομία.

Οι συγκρούσεις πάντως δεν έλειψαν και πάλι από τη χτεσινή συζήτηση, με τον κ. Βιολέττα να τονίζει μεταξύ άλλων, ότι αναγκάστηκε να προσφύγει στις υπηρεσίες της Περιφέρειας, επειδή δεν έβρισκε ανταπόκριση από το Δήμο Σκιάθου. Κατηγόρησε ανοιχτά τον Δήμαρχο, ότι σκοπίμως καθυστέρησε να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την εφαρμογή του νόμου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι χαριστικά επέτρεψε στον επιχειρηματία να εκμεταλλευτεί την καρδιά της τουριστικής σεζόν, ενώ έπρεπε να τον απομακρύνει πολύ πιο πριν.

Κατά την ψηφοφορία, πλην του κ Μίχα ο οποίος τάχθηκε υπέρ της αναβολής για τον επιχειρηματία, οι υπόλοιποι Δημοτικοί Σύμβουλοι αυτή τη φορά ψήφισαν χωρίς αντίρρηση την πρόταση για έκπτωση του επιχειρηματία και πλέον το μόνο που απομένει είναι ο ορισμός της νέας ημερομηνίας δημοπράτησης για τις δύο καντίνες.