SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

"Sporades Islands" η κοινή πρόταση προβολής των νησιών στην Περιφέρεια

2018-04-04 17:43:43

Την Τρίτη 3/4/2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στην Περιφέρεια Λάρισας του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Κου Αλέξανδρου Ευσταθίου, της Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου Κας Μαίρη Διαμάντη και του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κου Ιωάννη Μπουτίνα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα παρακάτω:

  1. Η συμμετοχή της Περιφέρειας στο Greek Travel Show 2018 που απευθύνεται στο ελληνικό κοινό και πιθανές δράσεις από τους επιχειρηματίες των νησιών για την προσέλευση των επισκεπτών. Στο Greek Travel Show η Περιφέρεια θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο και αυτόνομη παρουσίαση του Προορισμού Sporades Islands.
  2. Το βίντεο που ετοιμάζει η Marketing Greece ξεχωριστά για τα νησιά των Σποράδων μετά από πρόταση δικιά μας και πρωτοβουλία της Περιφέρειας.
  3. Η παρουσία της Περιφέρειας στις κομβικές εκθέσεις του Λονδίνου και του Βερολίνου .Βρισκόμαστε στην κατεύθυνση η Περιφέρεια Θεσσαλίας να έχει δικό της χώρο εκτός ΕΟΤ (στα πρότυπα άλλων Περιφεριών της χώρας) με γιγαντοοθόνες και ειδικά γυαλιά προσομείωσης. Οι Σποράδες θα παρουσιάζονται σαν ξεχωριστός προορισμός.
  4. Συμφωνήθηκε η πρόσκληση από την Περιφέρεια Ρώσων δημοσιογράφων και φορέων, οι οποίοι θα επισκεφτούν τα νησιά, τα έξοδα μετάβασής τους από τη χώρα τους θα καλυφθούν από την Περιφέρεια και τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα τα καλύψουν οι Ενώσεις Ξενοδόχων.
  5. Ο κύριος Μπουτίνας μας ενημέρωσε για τις συζητήσεις που γίνονται με Ναυτιλιακή εταιρεία για τη σύνδεση Θεσσαλονίκης -Σποράδων. Εάν εξασφαλιστούν τα χρήματα που απαιτούνται για την οικονομική στήριξη της εταιρείας η σύνδεση θα είναι πλέον εφικτή.

Τέλος, το Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου ευχαριστεί όλους αυτούς τους ανθρώπους που αφιέρωσαν κόπο και χρόνο για τη δράση ΄΄ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΚΙΑΘΟΣ ΚΑΘΑΡΗ΄΄.

 

Σας ευχόμαστε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.