Στην Ελλάδα επέστρεψαν οι Σκιαθίτες πρωταθλητές του Muaythai – Υποδοχή με λουλούδια και χαμόγελα! (φωτο)
Αύριο Δευτέρα τους υποδέχεται η Σκιάθος 2026-10-25 17:45:05
Με τα μετάλλια στο στήθος, λουλούδια στα χέρια και χαμόγελα υπερηφάνειας επέστρεψαν στην Ελλάδα οι Σκιαθίτες αθλητές που διακρίθηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Muaythai, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι της Γαλλίας.
Η Κωνσταντίνα Διολέττα και ο Γιάννης Πρέκας, δύο νέα παιδιά από τη Σκιάθο που τίμησαν τα ελληνικά χρώματα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έφτασαν στο αεροδρόμιο, όπου τους περίμεναν αγαπημένα τους πρόσωπα για να τους συγχαρούν και να μοιραστούν τη χαρά της επιτυχίας τους.
Η Κωνσταντίνα Διολέττα κατέκτησε την πρώτη θέση και τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στην κατηγορία Wai Kru U24, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Εξίσου σημαντική ήταν η διάκριση του 12χρονου Γιάννη Πρέκα, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία U14, στα 50 κιλά, αποδεικνύοντας ότι το μέλλον του ανήκει.
Στο πλευρό τους ο προπονητής Νίκος Πρέκας, ο οποίος έχει συμβάλει καθοριστικά στην προετοιμασία και την αγωνιστική τους πορεία.
Οι φωτογραφίες από την άφιξη αποτυπώνουν τη χαρά και τη συγκίνηση της επιστροφής. Αγκαλιές, ανθοδέσμες και θερμά συγχαρητήρια συνέθεσαν το σκηνικό της υποδοχής των δύο αθλητών.
Για τη Σκιάθο, οι επιτυχίες αυτές αποτελούν μια ακόμη σημαντική στιγμή αθλητικής υπερηφάνειας. Δύο νέα παιδιά από το νησί κατάφεραν, με σκληρή δουλειά, επιμονή και καθημερινές θυσίες, να ξεχωρίσουν ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης.
Το Skiathoslife.gr συγχαίρει τους δύο αθλητές και τον προπονητή τους για τις σπουδαίες διακρίσεις τους.



