SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Τραγωδία με πατέρα τριών παιδιών που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον δρόμο που είχε χάσει και τον έναν γιο του

Θρήνος στο Διμήνι για τον 56χρονο Κωνσταντίνο Κατσαρό – Ξεψύχησε στο Νοσοκομείο ανήμερα της Παναγίας από εσωτερική αιμορραγία 2026-08-17 09:24:14
Τραγωδία με πατέρα τριών παιδιών που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον δρόμο που είχε χάσει και τον έναν γιο του

 

Μία απίστευτη τραγωδία συγκλονίζει το Διμήνι. Πατέρας τριών παιδιών άφησε την τελευταία του πνοή, ανήμερα της γιορτής της Παναγίας, μετά από τροχαίο που είχε το προηγούμενο απόγευμα στον δρόμο Βόλο – Διμηνίου. Στον ίδιο δρόμο, ο 56χρονος άντρας είχε χάσει επίσης σε τροχαίο, πριν από δυόμισι χρόνια περίπου τον ένα γιο του, ένα παλληκάρι 21 ετών!

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κατσαρό, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα, επέστρεφε στο σπίτι του στο Διμήνι. Οδηγούσε ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο το οποίο είχε αγοράσει την προηγούμενη ημέρα για να εξυπηρετεί τις μετακινήσεις του!

Βρισκόταν στο μέσο σχεδόν της διαδρομής, όταν στο ύψος αποθήκης, ένα φορτηγό, βγήκε από επιχείρηση κάθετα στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με την αδερφή του θύματος, ο 56χρονος πάτησε και τα δύο φρένα για να σταματήσει το μηχανάκι. «Επεσε, σύρθηκε στο οδόστρωμα και το φορτηγό τον πέρασε από πάνω», περιγράφει θρηνώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, το τραγικό τροχαίο.

Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 56χρονο και τον οδήγησε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο. «Δεν είχε χτυπήσει στο κεφάλι και πιστεύαμε ότι θα το ξεπερνούσε. Όμως τον έλιωσε σαν κατσαρίδα. Του έσπασε τα κόκκαλα από τη λεκάνη και κάτω και πέθανε ανήμερα της Παναγίας από ακατάσχετη αιμορραγία», ξεσπά η αδερφή του θύματος μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ / taxydromos.gr