SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Επιτέλους άσφαλτος & το "ευχαριστώ" της Σουλτάνας

2026-07-27 20:46:49
Επιτέλους άσφαλτος & το

 

Σε εξέλιξη έργο για τον δρόμο που οδηγεί από το αεροδρόμιο στην παραλία του Ξανέμου

Ασφαλτόστρωση στην εκτός σχεδίου πόλεως οδό που ορίζεται από το αεροδρόμιο έως την παραλία Ξανέμου.

Πρόκειται για τμήμα του μεγαλύτερου έργου ασφαλτόστρωσης ύψους 264.000,00 ευρώ για την αποκατάσταση οδών και κοινοχρήστων χώρων σε κεντρικά σημεία του οικισμού, σε περιοχές που τα τελευταία 30 χρόνια το οδικό δίκτυο, είχε εικόνα εγκατάλειψης.

Το έργο υλοποιείται στα οικοδομικά τετράγωνα στην περιοχή του 1ο Δημοτικού Σχολείου, του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, του πρώην tennis club, στη συμβολή των οδών Ευαγγελιστρίας με την οδό που οδηγεί στο 2ο Δημοτικό, στην νέα παιδική χαρά στην οδό Ευαγγελιστρίας.

Η χρηματοδότηση του έργου εξασφαλίστηκε από την Συλλογική Απόφαση Τοπικής Αυτοδιοίκησης- ΣΑΤΑ, χρηματοδότηση της πολιτείας προς τους Δήμους για την πραγματοποίηση έργων.

«Η δημοτική αρχή με σκληρή δουλειά, συνέπεια και εντιμότητα υλοποιεί μικρά και μεγάλα έργα, για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και τη βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου μας», αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.

Ήδη η ικανοποίηση στους κατοίκους της περιοχής ειναι εμφανής μετά από χρόνια διαμαρτυριών και επισημάνσεων όπως της κας Σουλτάνας Μήτσογλου:

Αριστερά το σπίτι μου
Δεξιά το αεροδρόμιο
Στο κέντρο ο ΔΡΟΜΟΣ!!!!!!!
Τέλος πια στην σκόνη, τέλος στο φόβο να οδηγώ το αμαξίδιο πάνω από τις λακούβες, τέλος στην λάσπη που με έλουζε ολόκληρη κάθε φορά που έβρεχε.
Δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω από εδώ τον δήμαρχο του νησιού , που Παρ όλο τον πόλεμο που δέχεται συνεχίζει απτόητος να κάνει έργα περιβάλλοντος αλλά και πολιτισμού.
Θοδωρή Τζούμα, σ ευχαριστώ πολύ για τον Δρόμο ,αλλά και για την φωτογραφία που έκλεψα από τον τοίχο σου!!!!"