SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Στο λιμάνι της Χαλκίδας "έδεσε" η Σκιάθος (φωτο)

Συνεχίζει να ταξιδεύει η εικαστική έκθεση 2025-12-16 19:39:21
Στο λιμάνι της Χαλκίδας
Η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας και Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, μετά την επιτυχημένη έκθεση εικαστικών έργων που έλαβε χώρα 03-14/6/2024 στο αίθριο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με έργα στελεχών του Υπουργείου και με θέμα «Η Θάλασσα», διοργανώνει περιοδεύουσα, ανά τους λιμένες της χώρας, Έκθεση Εικαστικών Έργων κατά τη διάρκεια του 2025.
Η Έκθεση, εχει το ίδιο θέμα, «Η Θάλασσα», αφορά πίνακες ζωγραφικής και φωτογραφίες ταξίδεψε από τη Σκιάθο στη Χαλκίδα 
Στόχος της Έκθεσης είναι να αναδείξει το έργο και την καλλιτεχνική δημιουργικότητα των πολιτικών υπαλλήλων του ΥΝΑΝΠ, στελεχών ΛΣ – ΕΛΑΚΤ, σπουδαστών και καθηγητών ΑΕΝ και των στελεχών των Φορέων Διαχείρισης και Εποπτείας Λιμένων της χώρας. 
Η συγκεκριμένη έκθεση "ταξιδεύει" και με φωτογραφίες της Σκιάθου μέσα από το φακό των Δημοσιογράφων Νίκου Τζούμα (δεξια) και Φωτεινής Σάλτα υπαλλήλου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκιάθου (αριστερή εξωφύλλου)    
Η έκθεση θα φιλοξενηθεί από τον Οργανισμό Λιμένων Ν.Ευβοίας ΑΕ. στο κτίριο του ΟΛΝΕ στη Χαλκίδα ,οδός Λιάσκα 3.
Η ‘Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου και το ωράριο λειτουργίας είναι :
Καθημερινές 09:00-13:00
Σάββατο ,Κυριακή κλειστά .
Πολλοί εκ των συμμετεχόντων θα διαθέσουν το έργο ή τα έργα τους προς πώληση για κοινωνικό σκοπό. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Προγράμματος «Τζάμπολ Αγάπης» (https://tzampolagapis.gr/about-us/) σε μία διαδικασία που θα λάβει χώρα μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας ανά την Ελλάδα προς τα τέλη του 2025.

Photo Gallery