Αγρια κόντρα Μακρής - Μπέου | Στη δικαιοσύνη έφτασε η πρώτη (δείτε το video)
2025-10-23 17:48:06
Απάντηση Ζέττας Μακρή στον Μπέο
Δεν έχω αρρώστια με την δημοσιότητα αλλά ούτε και προτίθεμαι να δώσω στον Μπέο την ευκαιρία να αποκτήσει, μέσω εμού, άλλη προβολή και βήμα!
Τα όσα ψευδή, συκοφαντικά, ανυπόστατα, θολά και «εξυπνακίστικα» ξεστόμισε, σήμερα, δημόσια, σε τηλεοπτική εκπομπή ο Μπέος, θα κληθεί ο ίδιος και οι πληροφοριοδότες του να τα υποστηρίξουν και να τα αποδείξουν στις αίθουσες των δικαστηρίων.
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ
Συνεχίζει να αρνείται το αυτονόητο και χωρίς την παραμικρή πολιτική γενναιότητα και αίσθημα ευθύνης έναντι κυρίως των ψηφοφόρων της η αυτοαποκαλούμενη ευπρεπής και μορφωμένη Ζέτα Μακρή κρύβεται.
Αντιπαρερχόμενος τις απειλές της την καλώ για πολλοστή φορά να σταματήσει τις υπεκφυγές και να απαντήσει καθαρά:
Πήρε επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ; ναι η όχι;
Πήρε από τους πρώτους την κρατική αρωγή για ζημιές από Daniel και Elias; ναι ή όχι;
Εάν πάλι δεν αισθάνεται καλά για να απαντήσει η ίδια, την προκαλώ να δώσει δημόσια την άδεια να αναζητήσω εγώ τα στοιχεία, που τόσο επιθυμεί. Η άρνηση της είναι πρόδηλο ότι αποτελεί παραδοχή και προφάσεις εν αμαρτίας.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ