Περιφέρεια Θεσσαλίας: Παρέδωσε πέντε αναπηρικά αμαξίδια στην ομάδα μπάσκετ ΑμΕΑ της Ολυμπιάδας Λάρισας
Προήλθαν από χορηγία της κατασκευαστικής εταιρείας Γ. Χαλούλης και ΣΙΑ ΟΕ 2025-07-04 06:38:43
Πέντε σύγχρονα αναπηρικά αμαξίδια παρέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην ομάδα μπάσκετ ΑμεΑ της Ολυμπιάδας Λάρισας αξιοποιώντας σχετική χορηγία από την κατασκευαστική εταιρεία Γιώργος Χαλούλης και ΣΙΑ ΟΕ. «Είναι πολύ λίγο αυτό που κάνουμε σήμερα, χρειάζεται να γίνουν πολλά περισσότερα και κυρίως να γίνει κτήμα της κοινωνίας ο καθημερινός σας αγώνας και η προσπάθεια που καταβάλλετε » τόνισε
χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Δημήτρης Κουρέτας στο πλαίσιο της σεμνή τελετής παράδοσης των αμαξιδίων. Ο ίδιος ευχαρίστησε τον χορηγό «για την αξιέπαινη δωρεά του» ενώ ευχήθηκε στους αθλητές της Ολυμπιάδας να πετύχουν τον στόχο τους, που είναι η άνοδος στην Α1 εθνική κατηγορία του μπάσκετ με αμαξίδια. Προέτρεψε, δε, όλους τους αθλητές να αντλήσουν έμπνευση για τις προσπάθειές τους από την οσκαρική ταινία με τίτλο «coming home».
Θερμές ευχαριστίες προς τον χορηγό της δωρεάς των αμαξιδίων επιφύλαξε και η Αντιπεριφερειάρχης Εθελοντισμού και Πρόνοιας, κ. Ανδριάνα Κομήτσα, η οποία είχε την ευθύνη του συντονισμού για την υλοποίηση της δωρεάς. Η κ. Κομήτσα χαρακτήρισε παράδειγμα προς μίμηση προς όλους τους πολίτες τη χορηγία του κ. Χαλούλη. Δεν παρέλειψε, δε, να αναφερθεί στο έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την κοινωνική ενσωμάτωση των ΑμεΑ και για την υποστήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας ενώ ευχήθηκε πάντα επιτυχίες στην ομάδα μπάσκετ της Ολυμπιάδας.
Την ευγνωμοσύνη όλων των συντελεστών της Ολυμπιάδας για την δωρεά των αμαξιδίων εξέφρασαν από την πλευρά τους οι προπονητές της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδια, κ.κ. Δάφνη Νταουντάκη και Σωτήρης Γκιουλέκας. Σε δηλώσεις τους σημείωσαν ότι με αυτή τη δωρεά οι αθλητές της ομάδας θα μπορούν να προπονούνται καλύτερα και ποιοτικότερα. Μίλησαν, δε, για πράξη που δεν εξασφαλίζει μόνο υλική βοήθεια στην ομάδα αλλά παρέχει και ηθική υποστήριξη
και δίνει δύναμη στους αθλητές να συνεχίσουν την πορεία τους προς τον μεγάλο στόχο που είναι η άνοδος στην Α1 κατηγορία.
Στην τελετή παρέστγ και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα « Πρόσβαση» του Δήμου Αγιάς, κ. Στέφανος Βούρτουρας.