SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Eurovision 2025 – Μάγεψε η εμφάνιση της Klavdia με την «Αστερομάτα» στον Β’ ημιτελικό για το «εισιτήριο» πριν από τον τελικό του Σαββάτου

2025-05-15 21:02:26
Eurovision 2025 – Μάγεψε η εμφάνιση της Klavdia με την «Αστερομάτα» στον Β’ ημιτελικό για το «εισιτήριο» πριν από τον τελικό του Σαββάτου

 

Εντυπωσίασε η εμφάνιση της Klavdia τον Β’ ημιτελικό της Eurovision 2025 με την «Αστερομάτα» που διεκδίκησε το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.


 
Η «Αστερομάτα» είναι μια δημιουργία σε σύνθεση των Arcade και της Klavdia και στίχους των Arcade. Creative director της ελληνικής συμμετοχής είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός

Τη δημιουργική ομάδα της σκηνικής εμφάνισης συνθέτουν οι: Χρήστος Μαγκανάς (video artist), Deux Hommes (fashion designer), Γιάννης Μουρίκης (set designer), Γιώργος Τέλλoς (light designer).

Την Klavdia πλαισιώνει στη σκηνή η Χριστίνα Καλιακάτσου. Συνεργάτης του Φωκά Ευαγγελινού είναι ο Χρήστος Νικολάου.
Make-up artists & Hair styling: Δημήτρης Πινίρος, Θάνος Λιατίφης (The Men Artists). Stylist: Τέσσυ Κομμένη. Vocal coach: Μάχη Νιλ. 

Υπενθυμίζεται ότι η Klavdia συμμετείχε στον Εθνικό Τελικό που διοργάνωσε η ΕΡΤ τον περασμένο Ιανουάριο και το τραγούδι ψηφίστηκε από το κοινό ως το καλύτερο για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό.

Στο σχολιασμό των δύο Ημιτελικών και του Τελικού η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Στη Eurovision 2025 συμμετέχουν 37 χώρες, από τις οποίες οι έξι συμμετέχουν απευθείας στον Μεγάλο Τελικό, δηλαδή οι λεγόμενες «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία), καθώς και η διοργανώτρια Ελβετία. Στον Α’ Ημιτελικό εμφανίζονται και ψηφίζουν η Ισπανία, η Ιταλία και η Ελβετία, ενώ στον Β’ Ημιτελικό η Γαλλία, η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα τραγούδια που θα προκριθούν από κάθε Ημιτελικό, καθορίζονται αποκλειστικά και μόνο από την ψήφο του κοινού. Το κοινό στην Ελλάδα, μάλιστα, θα μπορεί για πρώτη φορά φέτος να ψηφίσει και online μέσω του www.esc.vote, καθώς και με τηλεφωνική κλήση και SMS.