SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

[εικόνες] FRAPORT GREECE -ΣΚΙΑΘΟΣ- : Party και χαμόγελα για την επιτυχημένη διαχείρηση 600.000 επιβατών

2024-10-24 12:05:37
[εικόνες] FRAPORT GREECE -ΣΚΙΑΘΟΣ- : Party και χαμόγελα για την επιτυχημένη διαχείρηση 600.000 επιβατών

Το βράδυ της Τετάρτης, στον τερματικό σταθμό 1 του Διεθνούς Αεροδρομίου Σκιάθου "Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης", γιορτάστηκε το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν. Η διοίκηση του αεροδρομίου θέλησε, με αυτόν τον τρόπο, να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στη φετινή χρονιά να είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη.

Παρουσία του Δημάρχου Σκιάθου κ. Θοδωρή Τζούμα, εργαζομένων εταιρειών επίγειας εξυπηρέτησης, καταστημάτων εστίασης και duty free, ενοικίασης αυτοκινήτων, security, εκπρόσωποι δημόσιων υπηρεσιών όπως αστυνομία, πυροσβεστική, τελωνείο και λιμενικό.

Ο διευθυντής του αεροδρομίου, κ. Κωνσταντίνος Κασκάτης, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του στάθηκε στο ότι το αεροδρόμιο αποτελεί την πρώτη και τελευταία εικόνα των επισκεπτών του νησιού. Τόνισε ότι η φετινή χρονιά αποτελεί χρονιά ρεκόρ, με το αεροδρόμιο ήδη να έχει διαχειριστεί 600.000 επιβάτες.

Επίσης, ανέφερε ότι το πρόγραμμα shoulder month της Fraport, κατά το οποίο γίνεται σημαντική έκπτωση στις αεροπορικές εταιρείες κατά τους μήνες που προηγούνται ή έπονται της περιόδου υψηλής ζήτησης, έχει συμβάλει και αυτό στην επέκταση της καλοκαιρινής σεζόν. Ήδη οι αφίξεις για τον μήνα Οκτώβριο κυμαίνονται περίπου 65% πιο πάνω από τον περυσινό, αναμφίβολα άλλο ένα ρεκόρ για το νησί της Σκιάθου.

Το Skiathoslife.gr εύχεται καλή ξεκούραση στο προσωπικό όλων των τομέων !!! 

Ν.Τ