SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ξεκινάνε οι διαδικασίες εγγραφής μελών και εκλογής Διοικητικού Συμβουλίου στο σύλλογο "ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΙ"

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου οι εκλογές στο Πνευματικό Κέντρο Ιερών Ναών 2024-10-21 18:14:05
Ξεκινάνε οι διαδικασίες εγγραφής μελών και εκλογής Διοικητικού Συμβουλίου στο σύλλογο
Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ελεγκτικής επιτροπής του Συλλόγου "ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΙ" που είχε αναστείλει την λειτουργία του τα τελευταία τέσσερα έτη. 
Στην τελευταία εκλογική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Ιερών Ναών Σκιάθου αποφασίστηκε μεταξύ άλλων μέλη να γίνονται οι άνω των 17 ετών, οι κάτοικοι εντός αλλά και εκτός της Σκιάθου που αγαπούν το νησί και το έργο του Αλ. Παπαδιαμάντη και Αλ. Μωραϊτίδη, και που επιθυμούν να συνδράμουν στους στόχους και τους σκοπούς του Συλλόγου.
 
Οριστική ημερομηνία εγγραφής μελών είναι η Κυριακή της 27ης Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι, ενώ η συνδρομή είναι 20,00€ τα οποία μπορούν να δώσουν κατά τις ώρες της εκλογικής διαδικασίας την Τρίτη 5 Οκτωβρίου από τις 17:00 έως τις 20:00. 
 
Όσα μέλη βρίσκονται εκτός Σκιάθου θα μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό του δικαίωμα μέσω εκπροσώπου και εξουσιοδότησης από το gov.gr ενώ την συνδρομή τους θα καταθέτει ο εξουσιοδοτούμενος. Αναλυτική εγκύκλιος της εκλογικής διαδικασίας θα ανακοινώσει η Εφορευτική Επιτροπή εντός των επόμενων ημερών.
 
 
Σε ότι αφορά το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκε να συνεχίσει να είναι 5μελές συν δύο αναπληρωματικούς (Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γενικός Γραμματέας, Ταμίας, Έφορος Εκδηλώσεων) ενώ σε αυτό δικαίωμα έχουν να καταθέσουν υποψηφιότητα έως και την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι όλα τα μέλη του συλλόγου που θα εγγραφούν στις νέες καταστάσεις μητρώου μελών και είναι ΜΟΝΙΜΟΙ κάτοικοι της Σκιάθου. Πρόεδρος του Δ.Σ. δεν μπορεί να είναι μέλος ΔΣ άλλου συλλόγου, φορέα ή κομματικής οργάνωσης από Τοπική και άνω.
 
Στην εφορευτική επιτροπή εκλέχτηκαν ομόφωνα :
Πρόεδρος : Ματούλα Χονδρονικολή
Γραμματέας : Γεωργία Μπέη
Ταμίας : Σταυρούλα Μίγκα 
 
Πληροφορίες και διευκρινήσεις στο τηλέφωνο : 6973027510 κα Ματούλα Χονδρονικολή