SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

“Αποκλείεται να αυτοκτόνησε” λέει η οικογένεια του Γ. Πασπαλάρη – Σε εξέλιξη οι έρευνες

2024-10-21 09:52:55
“Αποκλείεται να αυτοκτόνησε” λέει η οικογένεια του Γ. Πασπαλάρη – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Παρουσία του ιατροδικαστή που όρισε η οικογένεια του, αναμένεται να γίνει σήμερα Δευτέρα η νεκροψία-νεκροτομή στην σορό του 37χρονου Γιώργου Πασπαλάρη, που βρέθηκε νεκρός σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας της οδού 2ας Νοεμβρίου με Γάτσου, το πρωί του περασμένου Σαββάτου.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Δευτέρα, στις 4 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου στον Βόλο. Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων και λουλουδιών, τα χρήματα να δοθούν στο σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Η οικογένεια του εκλιπόντος ζητεί να ερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση, καθώς επιμένει ότι ο 37χρονος αποκλείεται να έδωσε ο ίδιος τέλος στην ζωή του.

Όπως αναφέρουν μέλη της οικογένειάς του ο Γιώργος Πασπαλάρης δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει.

«Ο αδερφός μου ήταν μια χαρά, ανοιχτός άνθρωπος χαμογελαστός. Είχε ανοίξει μαγαζί το καλοκαίρι και πήγαινε πολύ καλά και τώρα σκεφτότανε να βρει κάποιο χώρο να ανοίξει και δεύτερο. Δεν υπήρχε πιο καλός άνθρωπος από τον αδερφό μου, όλος ο κόσμος τον αγαπούσε, ήταν κοινωνικός και είχε πολλούς φίλους. Δεν υπάρχει περίπτωση ο αδερφός μου να έχει κάνει κάτι», είπε η αδερφή του 37χρονου επιχειρηματία.

Ο άτυχος άνδρας έπεσε από τον 4ο όροφο, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Το άψυχο σώμα του εντόπισε ένοικος της πολυκατοικίας που κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Η αδελφή του περιέγραψε  τη στιγμή που τους ενημέρωσαν για το τραγικό συμβάν:

«Εμείς δεν ξέραμε τίποτα. Μας πήρε τηλέφωνο ο ξάδερφος μου και μας είπε ότι ακούστηκε τέτοιο πράγμα και η μητέρα μου τρελάθηκε, πήγε από το σπίτι του αλλά δεν της άνοιγε. Η μητέρα μου πίστεψε ότι κοιμόταν ο αδερφός μου και για αυτό δεν άνοιγε.

Μόλις γύρισε πίσω αμέσως ήρθε η ασφάλεια και πήρε τους γονείς μου. Εμένα εκείνη την ώρα με πήρε η μαμά μου τηλέφωνο και μου είπε ότι κάτι έγινε με τον αδερφό μου χωρίς να μου πει λεπτομέρειες».

Ο 37χρονος ήταν γνωστός στα στέκια της πόλης καθώς εργαζόταν στην εστίαση επί πολλά χρόνια, ενώ ήταν συνιδιοκτήτης beach bar στην Αφησσο. Όλοι μιλούν για ένα πολύ χαμογελαστό και ανοιχτόκαρδο άνθρωπο που είχε σχέδια και όνειρα για το κοντινό του μέλλον.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου ερευνά όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατό του άτυχου επιχειρηματία και λαμβάνει καταθέσεις από συγγενείς και φίλους, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του πέφτοντας από τον 4ο όροφο.

 Πηγή: gegonota.news