SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

[εικόνες] Ξεκίνησε η Οδηγική Χρονιά για το ΣΕΟ Σκιάθου

Ανανεωμένη η Οδηγική Εστία Νίτσα Παναγιώτου 2024-10-20 22:41:06
[εικόνες] Ξεκίνησε η Οδηγική Χρονιά για το ΣΕΟ Σκιάθου

Φωτογραφίες : Βασιλεία Παρίσση

 

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου άνοιξε η Οδηγική χρονιά 2024-2025, για τα μέλη του Τοπικού Τμήματος Σκιάθου στην ανανεωμένη Οδηγική Εστία Νίτσα Παναγιώτου.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο π. Παντελεήμων ο οποίος ευχήθηκε σε μικρούς και μεγάλους να έχουν μια δημιουργική η χρονιά. 

Μετά την έπαρση της σημαίας, η πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Τρακόσα Ευθυμία, καλωσόρισε τα μέλη και τους γονείς, και ανακοίνωσε τα Αρχηγεία των Ομάδων. 

Κάλεσε νέα μέλη, ενήλικες που επιθυμούν να μπουν στην παρέα του Οδηγισμού και να ασχοληθούν με τα παιδιά μέσα από το Οδηγικό παιδαγωγικό πρόγραμμα, να έρθουν να γνωρίσουν την Οδηγική οικογένεια του Τ.Τ. Σκιάθου.

Τέλος μικροί και μεγάλοι είπαν ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον εθελοντή φίλο του Οδηγισμού, Στέργιο Ράλλη που με πολύ μεράκι αφιέρωσε μια εβδομάδα για να αλλάξει όψη το εσωτερικό της εστίας με τους ελαιοχρωματισμούς του, το κατάστημα Tsitsonis Brs και τα αδέρφια Ξενοφώντα και Μάριο Τσιτσώνη που για ακόμα μια φορά προσέφεραν όλα τα υλικά για την ανακαίνιση του χώρου δωρεάν και το κατάστημα Adam Electrics και τον Αδάμ Αγησίλαο για τα νέα φώτα στο χώρο.

Οι νέοι σήμερα έχουν ανάγκη να λειτουργούν μέσα σε αυτοδιοικούμενες ομάδες, να δρουν κοντά στη φύση και να αναπτύσσουν δεξιότητες μέσα από το παιχνίδι. Ο Οδηγισμός δίνει στους νέους αυτή την μοναδική ευκαιρία και τα παιδιά της Σκιάθου που ανήκουν σε αυτή την παγκόσμια παρέα είναι πολύ τυχερά.