SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου της Ελλάδας ο Δημήτρης Καραθανος

2024-10-20 09:26:38
Στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου της Ελλάδας ο Δημήτρης Καραθανος

Ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας και Εθελοντισμού Καραθάνος Δημήτρης στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Ελλάδα για την εκδήλωση του Ομίλου Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεμάτων "Ανάπτυξη soft skills και δόμηση CV(βιογραφικού σημειώματος)- Γνωριμία & διασύνδεση μέσω Δημόσιων και ιδιωτικών φορέων "

 

Η ανάπτυξη των soft skills καθώς και η δόμηση ενός βιογραφικού σημειώματος αποτελούν κρίσιμες διαδικασίες οι οποίες μπορούν να επιφέρουν επιτυχία τόσο κατά την εύρεση εργασίας, όσο και για την ανάπτυξη των προσωπικών δεξιοτήτων.

 

Ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας και Εθελοντισμού: 

" Πέρα από τις αξιόλογες ομιλίες και τις χρήσιμες συμβουλές, είχαμε την ευκαιρία να μοιραστούμε προσωπικές εμπειρίες με νέους ανθρώπους στο χώρο εργασίας και εύχομαι προσωπικά να γίνουν αιτίες επιτυχίας των νέων μελλοντικά. Όσο ο ανταγωνισμός ολοένα και αυξάνεται στους εργασιακούς χώρους, οι διαδικασίες προσλήψεων γίνονται πιο απαιτητικές και τα μοντέλα αναβαθμίζονται καθώς οι εταιρείες προσπαθούν να εξελίξουν το προϊόν τους προσφέροντας στον πελάτη το καλύτερες υπηρεσίες. 

Έτσι, οι νέοι μόλις ολοκληρώσουν τις σπουδές τους βρίσκονται σε αδιέξοδο διότι δεν γνωρίζουν τη διαδικασία ανάπτυξης ή ανάδειξης των προσωπικών δεξιοτήτων τους και πολλές φορές το βιογραφικό τους έχει ατέλειες και λάθη που μπορούν να γίνουν αφορμή απόρριψης τους, προτού προσκληθούν για συνέντευξη. "