SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Στην Σκιάθο και την Αλόννησο τα Ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού

2024-10-17 15:07:47
Στην Σκιάθο και την Αλόννησο τα Ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού

Στην Σκιάθο και την Αλόννησο αντίστοιχα θα βρεθούν τα Ευρωπαϊκά Τρόπαια του Ολυμπιακού Πειραιώς και συγκεκριμένα αυτά του Europa Conference League και του UEFA Youth League, που κατέκτησε ο Ολυμπιακός και η Κ19 του.

Πιο αναλυτικά ο πρώτος σταθμός για την ερυθρόλευκη "τρέλα" θα γίνει στην Σκιάθο αύριο Παρασκευή 18 Οκτωβρίου. Αρχικά οι φίλοι του Ολυμπιακού θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας στις 5μ.μ. ενώ στην περιοχή "Λαιμός" του Μπούρτζι και ώρα 6μ.μ θα γίνει το μεγάλο ερυθρόλευκο πάρτι.

Μετά την Σκιάθο, σειρά έχει η Αλόννησος. Πιο αναλυτικά σύμφωνα με τον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην Αλόννησο (ΠΕΦΟ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ), το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 5:30μ.μ. έξω από το Δημαρχείο Αλοννήσου θα βρίσκονται τα Ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα για όσους επιθυμούν να εκδώσουν κάρτα φιλάθλου η οποία σε κάποιες περιπτώσεις είναι απαραίτητη για να μπορέσει να αγοράσει κάποιος εισιτήριο να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα από κοντά.

Τα δυο νησιά των Σποράδων είναι σε αναμμένα "αθλητικά" κάρβουνα καθώς η επιθυμία των φίλων του Ολυμπιακού να δουν τα τρόπαια της αγαπημένης τους ομάδας απο κοντά γίνεται πραγματικότητα.

Όπως φαίνεται λοιπόν,η Σκιάθος αύριο Παρασκευή 18 και η Αλόννησος το Σάββατο 19 Οκτωβρίου θα μυρίσουν Πειραιά, και είναι για καλό!