SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Τα Αστικά ΚΤΕΛ Βόλου και Υπεραστικά ΚΤΕΛ Μαγνησίας δίπλα στον Αριστοτέλη Μπασδάνη

2024-10-14 10:51:32
Τα Αστικά ΚΤΕΛ Βόλου και Υπεραστικά ΚΤΕΛ Μαγνησίας  δίπλα στον Αριστοτέλη Μπασδάνη

Συνάντηση με τους Προέδρους των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Μαγνησίας και του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου Δημήτρη Κολυνδρίνη και Νίκο Ευαγγελινό αντίστοιχα, αλλά και με τον Αντιπρόεδρο των Υπεραστικών ΚΤΕΛ κ. Ηλία Μπάρδα είχε το πρωί της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και εκ νέου υποψήφιος Αριστοτέλης Μπασδάνης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι επιμελητηριακές εκλογές με κύριο ζητούμενο την μαζική συμμετοχή στις 16, 17 και 18 Νοεμβρίου, ώστε η νέα Διοίκηση που θα εκλεγεί να έχει ισχυρή εντολή για συνέχιση του έργου που προτάσσει τα συμφέροντα των επαγγελματιών της Μαγνησίας.

Τόσο ο κ. Κολυνδρίνης, όσο και ο κ. Ευαγγελινός επεσήμαναν την άριστη σχέση και συνεργασία που ανέπτυξαν τα τελευταία 13
χρόνια με την Διοίκηση του Επιμελητηρίου ευχόμενοι στον κ.Μπασδάνη αυτό να συνεχιστεί και στη νέα θητεία του.

Η αγαστή συνεργασία των ανώνυμων εταιριών “Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου ΑΕ”, της «Υπεραστικά ΚΤΕΛ Μαγνησίας ΑΕ», αλλά και της Κοινοπραξίας Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίαςκαι του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου «ΑΚΤΗ ΙΚΕ» με έδρα την Σκιάθο με το Επιμελητήριο Μαγνησίας καταδεικνύεται
εξάλλου και από το γεγονός ότι δύο άξιοι εκπρόσωποι των φορέων, η κα Παρασκευή (Βούλα) Γκαμπλιά από την ΑΣΤΙΚΟ ΒΟΛΟΥ Α.Ε. και ο κ. Μαργαρίτης Σωτήρης από την Υπεραστικά ΚΤΕΛ Μαγνησίας Α.Ε. κατεβαίνουν υποψήφιοι επιμελητηριακοί σύμβουλοι με το Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα και τον Αριστοτέλη Μπασδάνη.