SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Στήνεται εργαστήρι Πηλού - Ζωγραφικής & Χειροτεχνίας στο Μπούρτζι το διήμερο 11 & 12 Οκτωβρίου

2024-10-10 15:35:56
Στήνεται εργαστήρι Πηλού - Ζωγραφικής & Χειροτεχνίας στο Μπούρτζι το διήμερο 11 & 12 Οκτωβρίου

Η Kate Gething-Lewis οργανώνω ενα καλλιτεχνικό εργαστήρι για τα παιδιά και τις οικογένειες της Σκιάθου με συνεργασία εξαιρετικών τοπικών καλλιτεχνών, καθώς και ενός γνωστού διεθνούς καλλιτέχνη του Clare Ferguson Walker

Ο Δήμος Σκιάθου έχει παραχωρήσει ευγενικά το Μπούρτζι για δύο ημέρες, από τις 11 έως τις 12 Οκτωβρίου, ώστε να φιλοξενηθούν τα εργαστήρια τέχνης και μαθήματα για όποιον θέλει να συμμετάσχει.

Θα πραγματοποιηθούν μαθήματα γλυπτικής και πηλού με τη διεθνώς γνωστή καλλιτέχνη από το Ηνωμένο Βασίλειο, Clare Ferguson Walker, παραδοσιακή προσωπογραφία με τη Δέσποινα Μιτζέλου και άλλες δραστηριότητες τέχνης με τον τοπικό καλλιτέχνη της κοινότητας Θεόκλητο Τσάγκαρη και την Κate, με πηλό και χρώματα. Οι συμμετέχοντες είναι ευπρόσδεκτοι να επιλέξουν τι θέλουν να κάνουν, να δοκιμάσουν τα πάντα και απλώς να έρθουν να διασκεδάσουν.

Την Παρασκευή το εργαστήρι θα είναι ανοιχτά από τις 10.00 το πρωί για τους γονείς που θέλουν να μάθουν τεχνικές όσο τα παιδιά τους είναι στο σχολείο... και φυσικά μπορούν να φέρουν τα παιδιά τους μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων! Το Σάββατο είναι οικογενειακή ημέρα, με δραστηριότητες κατάλληλες για όλες τις ηλικίες.

Το κόστος είναι 10€ ανά ενήλικα και 5€ ανά παιδί ως συνεισφορά για τα υλικά.