SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

LIVE STREAMING | ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ - ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ | Α` ΕΠΣΘ | 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

2024-10-05 13:38:40

Η Αγία Άννα κοντράρεται με τον Ρήγα σήμερα στις 16:00 για την 3η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ

 

Με ένα μεγάλο ντέρμπι και πέντε ακόμη παιχνίδια αρχίζει σήμερα Σάββατο 5/10 και… ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή, η 3η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ.

Στις 16:00 στο Διμήνι, το οποίο θα χρησιμοποιεί ως έδρα η Αγία Άννα κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, το σύνολο του Νίκου Αθανασιάδη θα κοντραριστεί με τον Ρήγα Φεραίο

Οι δύο ομάδες μετράνε μέχρι στιγμής το απόλυτο με 2 στις 2 νίκες και 6 βαθμούς, κάτι το οποίο σημαίνει ότι είτε μια από τις δύο είτε αμφότερες θα έχουν τις πρώτες τους απώλειες. 

Σε ανακοίνωσή του ο Ρήγας Φεραίος αναφέρει: «Η υπόσχεση δόθηκε κάπου στα τέλη του Ιούλη με την έναρξη της προετοιμασίας.

Κάθε παιχνίδι για εμάς θα είναι τελικός, είπαμε.

Την περασμένη Κυριακή στο στάδιο του Βελεστίνου, απέναντι στην ποιοτική ομάδα του Σαρακηνού, η ομάδα μας έφτασε στη νίκη με ανατροπή και έδειξε να κρατά τον λόγο της.

Όχι μόνο γιατί πήρε θετικό αποτέλεσμα, αλλά επειδή βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει έναν αγώνα, που, ενώ της άνηκε κατά κράτος, πήγε να «κλέψει» ο αντίπαλος κόντρα στη ροή.

Το βλέμμα μας τώρα είναι στραμμένο στον αγώνα του Σαββάτου στις 16:00, ο οποίος είναι εξίσου δύσκολος, αφού αντιμετωπίζουμε την επίσης διεκδικήτρια του τίτλου, ομάδα της Αγίας Άννας.

Σας καλούμε λοιπόν όλους στο όμορφο γήπεδο του Διμηνίου, για να δημιουργήσουμε την ατμόσφαιρα που μόνο οι φίλαθλοι του Ρήγα ξέρουμε, έτσι ώστε να ωθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα κομβικής σημασίας για τη συνέχεια!

Ραντεβού στο Διμήνι για το 3×3!».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το Skiathoslife.gr σε περιγραφή του Γιώργου Καρδαμάκη 

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ