SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Μεγάλη Διασυλλογική Αθλητική Διοργάνωση στην Σκιάθο : «SKIATHOS MUATHAI VS / NOVICE - WEEKEND GALA»

Θα φιλοξενηθούν περίπου 200 αθλητές - συνοδοί και φίλοι του αθλήματος 2024-09-26 20:56:50
Μεγάλη Διασυλλογική Αθλητική Διοργάνωση στην Σκιάθο : «SKIATHOS MUATHAI VS / NOVICE - WEEKEND GALA»

άνωνω από 200 αθλητές - συνοδοί και φίλοι του MουάιΤάι θα βρεθούν το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου όπου θα πραγματοποιηθεί το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα «Skiathos Muaythai Vs / Novice – Weekend Gala» από το Σωματείο – Μέλος της ΠΟΜ«Α.Σ. Σκιάθος Λέσχη Μάχης», κατά το διάστημα 5 – 6 Οκτωβρίου 2024 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ της Σκιάθου.

Σύμφωνα με τον κ. Νίκο Πρέκα Υπεύθυνο του Αθλητικού Συλλόγου Λέσχη Μάχης και εκ μέρους των διοργανωτών μιλώντας στο Skiathoslife.gr φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συνεργασία με τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία καθώς και το πλήθος των συμμετοχών αφού δεν υπάρχει άλλο αντίστοιχο παράδειγμα σε νησί εκτός από αυτό της Κρήτης που είναι διαφορετικά τα μεγέθη. 

O ΝΙΚΟΣ ΠΡΕΚΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ SKIATHOSLIFE.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ :

Το Skiathos Muaythai Vs / Novice – Weekend Gala θα περιλαμβάνει:

  • Διασυλλογικούς αγώνες VS / Novice
  • Σεμινάριο Αγωνιστικού & Παραδοσιακού Μουάιτάι, καθώς και Αξιολόγηση Βαθμών (Khan) με εισηγητή και εξεταστή τον Khru Θεόδωρο Γκίτσα

Όλα τα εγγεγραμμένα Σωματεία – Μέλη της Π.Ο.Μ. έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν.

Κατόπιν συνεργασίας του Α.Σ. Σκιάθος Λέσχη Μάχης με τον Δήμο Σκιάθου και την “SEAJETS”, παρέχεται έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Επίσης είναι σημαντικό να αναφερθεί πως θα υπάρχει κυτίο υποστήριξης κατά την είσοδο για τον Φύλακα Αγγελο και την ενίσχυση του ΕΕΕΕΚ. Β. Σποράδων

Για να προχωρήσετε σε κράτηση, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με το κεντρικό πρακτορείο της SEAJETS στη Σκιάθο, “Skiathos OE”, στο e-mail: skiathosoe@yahoo.gr με τα στοιχεία κράτησης και θέμα: «SEAJETS x Skiathos (VS/Novice) Muaythai – 50% Έκπτωση στα Ατομικά Εισιτήρια».

Επιπλέον, σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο “Dolphin Skiathos”, παρέχεται έκπτωση στη διαμονή καθώς και η δυνατότητα οργάνωσης λεωφορείου από την Αθήνα. Η έκπτωση ισχύει με την επίδειξη του Δελτίου Αθλητικής Ιδιότητας.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις, σχετικά με τη διαμονή σας, μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με την κα Τάσσου στο 24270 29921.

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι – Π.Ο.Μ., στα πλαίσια ενημέρωσης και κατάρτισης αθλητών και προπονητών της, θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο MuaythaiWai Kru και Mai Muay την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 – 14:00 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ, στη Σκιάθο (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΚΙΑΘΟΥ, Σκιάθος, Τ.Κ. 370 02).

Στο Σεμινάριο θα συμμετάσχουν οι αθλήτριες του Mai Muay Γυναικών, Αχλαδά Δήμητρα και Ελεονώρα Νούτση, οι οποίες κατέλαβαν την 1η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2024.

Εισηγητής του Σεμιναρίου θα είναι ο Khru Θεόδωρος Γκίτσας.

Διοργανωτής είναι το Σωματείο – Μέλος της Π.Ο.Μ.“Α.Σ. Σκιάθος Λέσχη Μάχης”.

 

Νίκος Τζούμας