SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Η Διευθύντρια της ALPHA BANK στην Σκιάθο Ζωή Τσιτσώνη τιμήθηκε από την διοίκηση της Τράπεζας

2024-09-24 20:07:28
Η Διευθύντρια της ALPHA BANK στην Σκιάθο Ζωή Τσιτσώνη τιμήθηκε από την διοίκηση της Τράπεζας

Tην Διευθύντρια της ALPHA BANK στην Σκιάθο Ζωή Τσιτσώνη τίμησε ανάμεσα σε 17 εργαζόμενου η διοίκηση της Τράπεζας σε εκδήλωση στην Αθήνα. H ανακοίνωση της Τράπεζας έχει ως εξής :

Αναδεικνύουμε τους Ανθρώπους μας που με την προσπάθεια, την πρωτοβουλία και τον επαγγελματισμό τους συμβάλλουν καθοριστικά στην προώθηση των Αξιών και του ανανεωμένου Σκοπού της Τράπεζάς μας, να στηρίζουμε την Πρόοδο στη ζωή και την επιχειρηματικότητα για ένα καλύτερο Αύριο.

Για τον σκοπό αυτό, ο CEO Dr. Βασίλειος Ψάλτης και η Διοίκηση της Τράπεζας παρέθεσαν γεύμα για να τιμήσουν 17 Εργαζόμενους στο Δίκτυο Καταστημάτων που διακρίθηκαν για την επίτευξη των στόχων τους κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους καθώς και συναδέλφους που ξεχώρισαν για τον τρόπο με τον οποίο ενσαρκώνουν τις αξίες της Τράπεζας στην καθημερινότητά τους.

Στην εκδήλωση, που πλέον θα αποτελέσει θεσμό για την αναγνώριση των ανθρώπων που βρίσκονται στο προσκήνιο στην εξυπηρέτηση των Πελατών μας, παρεβρέθηκαν ακόμη η CHRO Fragiski Melissa, ο Chief Economist Dr. Panayotis Kapopoulos, ο Chief of Retail Banking Isidoros Passas και ο Chief Retail Distribution Officer Christos Schizas. Απευθυνόμενος στους Συναδέλφους που ξεχώρισαν, ο κ. Ψάλτης, τόνισε: «Έχετε ξεχωρίσει για τα καλά σας αποτελέσματα και την αριστεία που έχετε επιδείξει, αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι έχετε επιδείξει συνεργατικότητα, μία αξία που βρίσκεται στον πυρήνα της ταυτότητας της Τράπεζάς μας.

Έχετε σταθεί στην πρώτη γραμμή, έχετε διαγνώσει προβλήματα, και χρησιμοποιώντας όποια μέσα έχετε στη διάθεσή σας, τα έχετε λύσει ή έχετε έρθει με προτάσεις για το πώς θα τα βελτιώσουμε». Στους Συναδέλφους μας εκφράζουμε όλοι τα θερμότερα συγχαρητήρια μας για τις επιδόσεις τους, που τους αναδεικνύουν σε ιδανικούς πρεσβευτές της νέας εταιρικής μας κουλτούρας.