SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΒΟΛΟΣ : Διαγωνισμός δεξιοτεχνίας στην Ποδηλασία

2024-09-21 11:06:45
ΒΟΛΟΣ : Διαγωνισμός δεξιοτεχνίας στην Ποδηλασία

Το ποδήλατο κερδίζει όλο και μεγαλύτερο χώρο στην καθημερινότητα και μετατρέπεται σε αγαπημένο μέσο, όχι μόνο αναψυχής και άθλησης αλλά και αστικής μετακίνησης.

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής ¨ΗΜΕΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ¨, η Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου διοργανώνει αθλητική δράση με επίκεντρο το ποδήλατο , την Κυριακή 22.09.2024 στην παραλία της πόλης μας (κτίριο Πανεπιστημίου) στις 11:00π.μ.

Καλούνται όλοι οι μαθητές/τριες , να λάβουν μέρος να δοκιμάσουν  το ταλέντο τους και τις ικανότητές τους να χειρίζονται το ποδήλατο με σιγουριά και ασφάλεια, να διασκεδάσουν σε μία αθλητική γιορτή χαράς και ψυχαγωγίας.

Μαθητές/τριες Δημοτικού Σχολείου (τάξεις Γ΄,  Δ΄,  Ε΄ , ΣΤ΄) μπορούν να συμμετέχουν στην γιορτή-διαγωνισμό. Μερικοί έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους μέσω των Σχολείων τους. Όσοι δεν είχαν την ευκαιρία ή τον χρόνο, μπορούν να έρθουν την Κυριακή στην Παραλία του Βόλου και να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην Γραμματεία της εκδήλωσης.

Μοναδική υποχρέωση για τη συμμετοχή : κάθε μαθητής/τρια θα φέρει το ποδήλατό του –μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοσδήποτε τύπος ποδηλάτου- , το κράνος του και να συνοδεύεται από τον κηδεμόνα του.

Με αυτή την γιορτή του ποδηλάτου, η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Βόλου ,η πρώτη διοργάνωση από το πλούσιο πρόγραμμα προγραμμάτων και εκδηλώσεων  περιόδου  2024-2025 για τους μικρούς μας συμπολίτες, εύχεται σε όλους τους μαθητές , μαθήτριες , εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό των Σχολείων καθώς επίσης στους γονείς ¨Καλή Σχολική Χρονιά¨