SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ : Παραιτήθηκε η Πρόεδρος του Δ.Σ. | Ποιος ο λόγος | Ποια παίρνει την θέση της

2024-09-19 16:06:41
ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ : Παραιτήθηκε η Πρόεδρος του Δ.Σ. | Ποιος ο λόγος | Ποια παίρνει την θέση της

Παραίτηση βόμβα στον Δήμο Αλοννήσου αφού η πρώτη κυρία του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος κα Σμαραγδή Βλάϊκου δήλωσε την παραίτησή της από το αξίωμά της αλλά και από την θέση της Δημοτικής Συμβούλου. Αποκλειστικές πληροφορίες του Skiathoslife.gr αναφέρουν πως η κα Βλάϊκου αντέδρασε με αυτό τον τρόπο, στην συνέχιση της παρουσίας των Μ.Κ.Ο για τις οποίες ως υποψήφιος Δήμαρχος ο κ. Αναγνώστου τις έβλεπε όπως ο διάβολος το λιβάνι. Τελικά όμως αντ` αυτού και από την θέση του Δημάρχου θα συνεργαστεί και θα πραγματοποιήσει και σειρά εκδηλώσεων με το Thalassa Foundation τις επόμενες ημέρες. 

Η κα Βλάικου αν και ανακοίνωσε γραπτώς την παραίτησή της θέλησε να την αποσύρει σήμερα το μεσημέρι αλλά ο Δήμαρχος κ. Αναγνώστου ήδη είχε πάρει την απόφασή του να απομακρυνθεί και έβαλε την υπογραφή του κάτι που δημοσιεύθηκε και στη Διαύγεια. Η κα Βλάϊκου τόνισε στο Skiathoslife πως ο Δήμαρχος όχι μονο δεν θέλησε να μεταπείσει αλλά δεν επικοινώνησε καθόλου μαζί της. 

Την θέση της κας Βλάϊκου θα πάρει η αμέσως επόμενη αναπληρωματική κα Κική Αναγνώστου Καθηγήτρια στο Γυμνάσιο Αλοννήσου που υποστηρίζει θερμά τις θέσεις του Δημάρχου κατι που φαίνεται πως ο ίδιος το έχει εκτιμήσει ιδιαίτερα και ήδη αναρτήθηκε η απόφαση να ειναι η επόμενη Δημοτική Σύμβουλος ίσως και η νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλοννήσου.

Η κα Βλάϊκου τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποστείλλει με ανακοίνωσή της τους λόγους που την οδήγησαν στην παραίτησή της.

Νίκος Τζούμας