SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Επίσκεψη της Υφυπουργού Παιδείας Ζ. Μακρή στην Αλόννησο |Συνάντηση με μαθητές εκπαιδευτικούς & γονείς

2024-09-19 06:31:14
Επίσκεψη της Υφυπουργού Παιδείας Ζ. Μακρή στην Αλόννησο |Συνάντηση με μαθητές εκπαιδευτικούς & γονείς

 Στην Αλόννησο μετέβει εχθές Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή με σκοπό να συζητήσει με μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Οι μαθητές των τεσσάρων σχολείων της Αλοννήσου (Δημοτικό, Γυμνάσιο - ΓΕΛ, Εσπερινό ΕΠΑΛ, Εσπερινό Γυμνάσιο) δέχτηκαν με ενθουσιασμό την Υφυπουργό στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου όπου παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Αλόννησου Παναγιώτης Αναγνώστου, οποίος καλωσόρισε την Υφυπουργό και παραδίδοντας της συμβολική πλακέτα και συμβολικά δώρα, την ευχαρίστησε για την βοήθεια που προσέφερε όσον αφορά την δημιουργία τόσο του Εσπερινου ΕΠΑΛ, όσο και του Εσπερινού Γυμνάσιου αλλά και για την βοήθεια που προσφέρει γενικότερα στα όποια προβλήματα των σχολείων της Αλοννήσου 

Η κ. Μακρή ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Παναγιώτη Αναγνώστου για την υποδοχή στο νησί και τα δώρα, και τους μαθητές για την θερμή υποδοχή και ζήτησε να μάθει από τα παιδιά τι λείπει από τα σχολεία τους, ακούγοντας διάφορες ανάγκες από τους μαθητές. Στην συνέχεια οι εκπαιδευτικοί ανέπτυξαν τα προβλήματα και τις ελλείψεις του κάθε σχολείου. Για τα προβλήματα των σχολείων μιλήσε ο Διευθυντή του Δημοτικού σχολείου Αλοννήσου κ. Τάκος Σπύρος, ο κ. Καλτσάς Διευθυντής του νεοσύστατου Εσπερινού
ΕΠΑΛ, ο Διευθυντής του Εσπερινού Γυμνάσίου και η Διευθύντρια του Γυμνάσιου και Λυκείου Αλοννήσου Μερόπη Μαχαιριδου.
Στην  συνέχεια γονείς και εκπαιδευτικοί έθεσαν υπόψιν της Υφυπουργού διάφορά προβλήματα με την κ. Μακρή να υπόσχεται να προσπαθήσει να δώσει λύσεις.
Στο τέλος της συνάντησης η Υφυπουργός προσέφερε δυο ηλεκτρονικούς υπολογιστές στα σχολεία και συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο  και Δημοτικούς συμβούλους και τους Διευθυντές του ΕΠΑΛ και του Εσπερινού Γυμνάσιου, επισκέφθηκε τις αίθουσες και τα γραφεία του Εσπερινού ΕΠΑΛ.
Στην επίσκεψη παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Απόστολος Δροσάκης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αναγνώστου Αλέξανδρος, Χλιβας Κώστας, Σπυριδούλα  Κοντοσταθη, Καλογιάννης Θεόδωρος. 
Στο τέλος της επίσκεψης, υπήρχε στο χώρο μπουφές με εδέσματα για όλους.
 
Κυριάκος Ευσταθίου 

Photo Gallery