SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

"Ο Βασίλης πήρε από όλους σας, Αγάπη, Δύναμη, Θάρρος & Αξιοπρέπεια"

Το ευχαριστήριο μήνυμα της Οικογένειας του Βασίλη Ντάμτσιου 2024-09-15 08:45:54

Μία εβδομάδα έκλεισε από την ημέρα που ο 35χρονος Βασίλης Ντάμτσιος έκλεισε τα μάτια του συνεχίζοντας το ταξίδι του στα ουράνια. Η οικογένειά του απέστειλε ευχαριστήριο στο Skiathoslife.gr προς όλο τον κόσμο :

"Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις βαθύτατες και ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους εσάς, που στηρίξατε με κάθε τρόπο αυτόν τον πολύχρονο και άνισο αγώνα μας.

Ο Βασίλης μας πήρε από όλους εσάς κυρίως απέραντη αγάπη, αγάπη που τον έκανε δυνατό να παλέψει με θάρρος, αξιοπρέπεια ακόμα και με χιούμορ απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, που αποδείχθηκε ανίκητος. Δίδαξε σε όλους μας, με μεγαλείο ψυχής, πως η αγάπη δίνει δύναμη, σε κάνει δυνατό μαχητή, σε κάνει ΗΡΩΑ.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι παρέστησαν στην εξόδιο ακολουθία, μας απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα και συμπαραστάθηκαν με κάθε τρόπο στο βαρύ πένθος μας. Θα θέλαμε, τέλος, να σας ενημερώσουμε ότι τα χρήματα, που συγκεντρωθήκαν, με δική σας πρωτοβουλία, για να βοηθήσετε το Βασίλη, θα διατεθούν σε διάφορα ιδρύματα στήριξης παιδιών, που αντιμετωπίζουν διάφορα θέματα υγείας, γιατί είναι βέβαιο ότι αυτό θα ήθελε και ο Βασίλης.

Ο Θεός να σας χαρίζει υγεία."

 

Οικογένεια Βασίλη Ντάμτσιου