SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

(εικόνες&video) "Πινελιές του Αυγούστου" | Εγκαινιάστηκε η ομαδική έκθεση ζωγραφικής στην Σκιάθο αφιερωμένη στην Yvonne Ayoub

H έκθεση φιλοξενείται στο Μπούρτζι έως τις 23 Αυγούστου με ελεύθερη είσοδο 2024-08-11 10:32:47
(εικόνες&video)

Εγκαινιάστηκε το Σάββατο 10 Αυγούστου 2024 η έκθεση ζωγραφικής με τίτλο "Πινελιές του Αυγούστου" αφιερωμένη στην αγαπημένη εικαστικό Yvonne Ayoub που πρόσφατκα έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω όμως μια μεγάλη κληρονομιά και ένα έργο όπως και σπουδαίους μαθητές και συνεργάτες. Ένα μνημόσυνο προς τιμήν της όπως ανέφερε στην καμερα του Skiathoslife.gr η συντονίστρια ζωγράφος κα Δέσποινα Μιτζέλου, η οποία μαζί με την Asia Bresan, Λευτέρης Κανταράκη, Άγγελο Ταχτσή και την Γεωργία Τσιάπα, έδωσαν χρώμα και ζωή στους τέσσερις τοίχους της Αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μπούρτζι. 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Στην έκθεση παρευρέθησαν οι Ιερείς π. Γεώργιος & Νικόλαος Σταματάς, ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας Αναστασία Αδαμοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών, Πολιτισμού & Τουρισμού κ.κ Ευθύμιος Βερβέρης, Χαρά Πασχάλη, Αλέξανδρος Ευσταθίου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Εθελοντισμού Δήμου Βόλου Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Αμαλία Γραββάνη, Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ν. Ιωνίας Βόλου Αναστασία Παπαδοπούλου, ο γιος της Yvonne Ayoub κ. Νick Ayoub και πλήθος φιλότεχνων που έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Την εκδήλωση παρουσίασε η κα Αλεξάνδρα Μπαναΐ ενώ στο πιάνο ήταν η κα Καλλιόπη Ανδρικοπούλου.

Η έκθεση θα παραμείνει επισκέψιμη καθημερινά έως τις 23 Αυγούστου από τις 20:00 έως τις 24:00. H είσοδος είναι Ελεύθερη

Χορηγός Επικοινωνίας : Skiathoslife.gr whatsapp sharing button

 

Photo Gallery