SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

(video&εικόνες) Διπλή άφιξη εντυπωσιακών ιστιοφόρων κρουαζιεροπλοίων στην Σκιάθο

2024-08-07 11:43:19
(video&εικόνες) Διπλή άφιξη εντυπωσιακών ιστιοφόρων κρουαζιεροπλοίων στην Σκιάθο

Στην Σκιάθο βρίσκονται από νωρίς το πρωί δυο εντυπωσιακά Ιστιοφόρα Κρουαζιερόπλοια το Club Med 2 & το STAR CLIPPER

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ (ΚΛΙΚ)

Το Club Med 2ένα υπέροχο ιστιοφόρο 194 μέτρων, που κάθε καλοκαίρι ξεκινά ένα deluxe ταξίδι στα νερά της Μεσογείου. Το πεντακάταρτο ιστιοφόρο, σχεδιασμένο από τη Sophie Jacqmin ανήκει στην κατηγορία των Club Med 5 Τριαινών.

Διαθέτει άνεση και εκλεπτυσμένο περιβάλλον, με διαμονή σε 10 υπέροχες σουίτες 115 τετρ. μ., εντυπωσιακά καταστρώματα, αθλητικούς χώρους, γκουρμέ εστιατόρια (2) και πλήρωμα 200 ατόμων, προσφέρει πρώτης τάξης διακοπές, σε ένα πλωτό θέρετρο πολυτελείας. Με θέα στο πέλαγος, το πλήρως ανακαινισμένο Spa υπόσχεται στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας. Ένα πλωτό θέρετρο με την υπογραφή Club Mediterannee, με όλες τις ιδιαίτερες all- inclusive υπηρεσίες, με πλήρη διατροφή από διακεκριμένους σεφ σε buffets και A La carte εστιατόρια, πλήθος δραστηριοτήτων και sports.

Το εντυπωσιακό ιστιοφόρο έχει δυναμικότητα 372 επιβατών και δέχεται παιδιά άνω των 8 ετών, σε 186 πλήρως ανακαινισμένες καμπίνες ● 55 Club Cabins στο B deck (κατώτερο κατάστρωμα) ● 67 Club Cabins στο C deck (μεσαίο κατάστρωμα) ● 48 Club Cabins και 10 σουίτες στο D deck (άνω κατάστρωμα) ● 5 Deluxe Cabins στο F deck (μπροστινό μέρος του πλοίου)

Το εστιατόριο "Méditerranée", στο deck G, με πρωτοποριακή γαστρονομία και εξωτική τοπική κουζίνα, πανοραμική βεράντα για πρωινό, γεύμα ή δείπνο. Το βράδυ, στο εστιατόριο το φαγητό είναι a la carte. Το δεύτερο εστιατόριο, "Magellan", βρίσκεται στο deck E και προσφέρει δείπνο από Γαλλική κουζίνα, αλλά και σπάνιες εξωτικές προτάσεις του σεφ. Ποτά, αναψυκτικά, κοκτέιλ, open bar, όλη την ημέρα, και τη νύχτα, αλλά και στη disco, ρέουν άφθονα. 

Το μπαρ Pacific στο E deck είναι ανοικτό όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας κάθε βράδυ. Ένα ποτό καλωσορίσματος προσφέρεται σύμφωνα με το έθιμο από τον Καπετάνιο, την ημέρα της έναρξης της κρουαζιέρας. Όσο για τα σπορ, θα πάρετε δωρεάν μαθήματα Aquadynamic, Club Med Gym® Cardio training, Pilates, Waterskiing, Wakeboarding, Kayak και Snorkeling. Kαι το σημαντικότερο, τα μαθήματα είναι δωρεάν από ειδικούς εκπαιδευτές...

Διάρκεια: Οι κρουαζιέρες είναι διάρκειας 3-4-6-7-8 –11-14 νυχτών, ανάλογα με το πρόγραμμα και τα δρομολόγια.

 

Το Star Clipper είναι ένα από τα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας Star Clippers, η οποία ειδικεύεται στις πολυτελείς ιστιοπλοϊκές κρουαζιέρες. Το πλοίο αυτό είναι ένα τετρακάταρτο ιστιοφόρο που συνδυάζει την κλασική ιστιοπλοΐα με τις σύγχρονες ανέσεις. Ακολουθούν μερικές βασικές πληροφορίες σχετικά με το Star Clipper:

Χαρακτηριστικά του Star Clipper:

  • Μήκος: Περίπου 115 μέτρα
  • Πλάτος: Περίπου 15 μέτρα
  • Χωρητικότητα: Φιλοξενεί έως 170 επιβάτες και περίπου 74 μέλη πληρώματος
  • Κατασκευή: Το πλοίο κατασκευάστηκε το 1992
  • Ιστιοπλοϊκός εξοπλισμός: Διαθέτει τέσσερα κατάρτια και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα με χρήση μόνο των πανιών του

Διαδρομές και Δρομολόγια:

Το Star Clipper προσφέρει κρουαζιέρες σε διάφορους προορισμούς, όπως η Μεσόγειος, η Καραϊβική και η Νοτιοανατολική Ασία. Τα δρομολόγια συχνά περιλαμβάνουν επισκέψεις σε απομονωμένα νησιά και λιμάνια, τα οποία δεν είναι προσβάσιμα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια.

Εμπειρία Επιβατών:

Οι επιβάτες του Star Clipper μπορούν να απολαύσουν μια εμπειρία που συνδυάζει τη γοητεία της ιστιοπλοΐας με τις ανέσεις ενός σύγχρονου κρουαζιερόπλοιου. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες επί του σκάφους, όπως μαθήματα ιστιοπλοΐας, γυμναστήριο, σπα, πισίνα, καθώς και διάφορα εστιατόρια και μπαρ.

Στυλ και Αισθητική:

Το εσωτερικό του πλοίου είναι διακοσμημένο με ναυτικό θέμα, προσφέροντας μια κομψή και παραδοσιακή αίσθηση. Οι καμπίνες είναι άνετες και καλά εξοπλισμένες, παρέχοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Το Star Clipper είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια μοναδική και πολυτελή εμπειρία κρουαζιέρας με τη γοητεία και την περιπέτεια της ιστιοπλοΐας.