SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Αγριά: Ψάχνουν όλο το χωριό για να βρουν τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜΒ!

Παράπονα κατοίκων για την επίδοση των λογαριασμών 2024-07-17 09:41:34
Αγριά: Ψάχνουν όλο το χωριό για να βρουν τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜΒ!

Σε διάφορα σημεία, από ρολόγια ύδρευσης, από σπίτια γειτόνων σαν να παίζουν το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού ψάχνουν οι κάτοικοι της Αγριάς για να βρουν τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜΒ και να τους αποπληρώσουν. Όπως αναφέρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι λογαριασμοί αφήνονται σε διάφορα σημεία και αφορούν ανθρώπους που μένουν ακόμη και 2 χιλιόμετρα μακριά, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι οι φάκελοι των λογαριασμών εναποτίθενται ακόμη και σε μάτσο σε παράθυρα κατοικιών, αφορούν περίπου 20 νοικοκυριά και εάν φυσήξει κάποιο αεράκι, οι λογαριασμοί θα ταξιδέψουν μαζί του…

 

«Δεν ξέρω ποιανού σχέδια είναι αυτά να ψάχνει ο καθένας μας να βρίσκει την ύδρευση πάνω σε σημεία που δεν πάει το μυαλό του. Στα δικά μου υπήρχαν ονόματα τα οποία είναι από δω και 2 χιλιόμετρα μακριά. Αυτά ποιος θα τους τα δώσει; Εγώ βέβαια σε μερικούς που μπορούσα εδώ γύρω-γύρω έκανα εξυπηρέτηση!!! Έχει χαθεί η μπάλα», ανέφερε κάτοικος της Αγριάς, ενώ άλλη κάτοικος έγραψε στα social media ότι τηλεφώνησε στην ύδρευση και της είπαν ότι προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα και αν κάποιος κατέβει Βόλο να τους πάει όλους τους λογαριασμούς της.

 

«Παντού έτσι κάνουν… Και σε εμάς στο παράθυρο από μια γειτόνισσα είχαν αφήσει 20 φακέλους την προηγούμενη φορά έτσι χύμα που θα μπορούσε να τα πάρει ένας αέρας», «Σε εμένα ήταν αφημένα πάνω στο μάρμαρο τής πόρτας. Κανένα δικό μου», έγραψαν χαρακτηριστικά κι άλλοι κάτοικοι της Αγριάς.

Πηγή: magnesianews.gr