SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

[video&εικόνες] Ε/Γ ΠΕΤΡΟΥΛΑ : Ξεκίνησε η ενδοσποραδική ακτοπλοϊκή σύνδεση

2024-07-10 08:42:42
[video&εικόνες] Ε/Γ ΠΕΤΡΟΥΛΑ : Ξεκίνησε η ενδοσποραδική ακτοπλοϊκή σύνδεση
Ρεπορτάζ : Νίκος Τζούμας / Φωτογραφίες : Βασιλεία Παρίσση
 
 
Ξεκίνησαν από σήμερα Τετάρτη 10 Ιουλίου τα δρομολόγια του "ΠΕΤΡΟΥΛΑ" του Sporades Lines ιδιοκτησίας Γιάννη Καρβέλη (Skopelos Tours) με απώτερο σκοπό την σύνδεση των νησιωτών και των επισκεπτών με το Αεροδρόμιο της Σκιάθου και την γενικότερη εξυπηρέτησή τους. 
Σήμερα στις 09:15 το Ε/Γ Πετρούλα έδεσε στο λιμάνι της Σκιάθου και αποβίβασε τους πρώτους επιβάτες με ασφάλεια και συνέπεια. Το σκάφος σύμφωνα με τον καπετάνιο Δημήτρη Δράκο μπορεί να ταξιδεύει μέχρι και με 5 bf έχει χωρητικότητα 64 ατόμων και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως και 20 κόμβους. 
Στο λιμάνι της Σκιάθου παρευρέθηκε η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Β. Σποράδων κα Αμαλία Γραββάνη που καλωσόρισε αυτή την πρωτοβουλία τον καπετάνιο και τo πλήρωμα της εταιρίας ενώ ο καπετάνιος Λάμπρος Χούμας με τους συνεργάτες του βοήθησαν στην πρώτη πρόσδεση και αναχώρηση.
Πληροφορίες για τα δρομολόγια στα λιμάνια των Β. Σποράδων Σκιάθο - Γλώσσα - Αγνώντα - Αλόννησο θα βρείτε στο γραφείο του κ. Νίκου Τριανταφύλλου για Σκόπελο, στο πρακτορείο Νικολάόυ Βασίλη (Skiathos OΕ) στην Σκιάθο, και για την Αλόννησο στο γραφειο του κ Βλάικου.
 
ΔΕΙΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ: 
 
 
 
 
 

Photo Gallery