SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ένα μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" σε όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση του 1ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Παραμυθιών Αλοννήσου

2024-06-26 18:58:13
Ένα μεγάλο

Η ομάδα"τα παραμύθια του παππού μου" και η Αστική μη κερδοσκοπική  εταιρεία "ΠΛΟHΓΗΣΗ"  διοργανωτές  του 1ου φεστιβάλ παραδοσιακών παραμυθιών Αλοννήσου, θέλουν  να ευχαριστήσουν  θερμά όλους αυτούς που στήριξαν και βοήθησαν ώστε να γίνει πραγματικότητα το φεστιβάλ  και το ταξίδι των παιδιών της ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ στην Αλόννησο. 

Το Δήμο Αλοννήσου υπό την αιγίδα του  οποίου  έγινε το φεστιβάλ και τον Δήμαρχο Παναγιώτη Αναγνώστου για την βοήθεια τους σε ότι  χρειάστηκε.Την SEAJETS το μεγάλο χορηγό που φρόντισε για την δωρεάν μετακίνηση των παιδιών της πλοήγησης. Το SKIATHOS LIFE  τον χορηγό επικοινωνίας του φεστιβάλ και τον διευθυντή του Νίκο Τζούμα για την βοήθεια  και στήριξη της ιδέας του φεστιβάλ  από την πρώτη στιγμή.
 
Το THALASSA FOUNDATION  για την  βοήθεια του ώστε να εκδοθεί το βιβλίο των παιδιών της πλοήγησης. Το SUNSET PIZZA AND COCKTAIL BAR για την παραχώρηση του χώρου που έγινε το φεστιβάλ. 
Το ξενοδοχείο ΓΟΡΓΟΝΑ του Δημήτρη  Καστανή που φρόντισε την διαμονή των παιδιών της ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ. Το εστιατόριο ΤΣΙΤΣΙΦΙΑ του Αντιδημάρχου κ. Νικολάου Καραμαλή για τα δωρεάν  γεύματα  που προσέφερε στα παιδιά και την όλη του βοήθεια για την πραγματοποίηση του φεστιβάλ.
 
Το εστιατόριο  ΒΟΤΣΑΛΟ και το Νίκο Μπαλαλά και το εστιατόριο ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ και το Μπέλλο Γιώργο για τις προσφορές που έκαναν στα γεύματα των παιδιών. Θέλουμε ακόμη να ευχαριστήσουμε τους αντιδημάρχους Μαλαματένια Νίκο για την πολύτιμη βοήθεια του στην μετακίνηση  των παιδιών και το Αγαλλου Γεώργιο για την παρουσία του στην εκδήλωση.
 
Τέλος  θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ειδική σύμβουλο του Δημάρχου Ζαφειρούλα Αναγνώστου για την βοήθεια της σε ότι χρειάστηκε  καθώς και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου που βοήθησαν και ιδιαίτερα στον οδηγό του πούλμαν Κωνσταντίνο Φραντσέσκο.
 
Ευχαριστήσουμε  όλους αυτούς που βρεθήκαν στο φεστιβάλ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με το 2ο φεστιβάλ παραδοσιακών παραμυθιών Αλοννήσου. 
 
Κυριάκος Ευσταθίου