SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Οι "Εικόνες" με τον Τάσο Δούση έρχονται στην Σκιάθο

2024-06-24 18:33:08
Οι
Η εκπομπή "Εικόνες" με τον Τάσο Δούση θα ταξιδέψουν από αύριο Τρίτη 25 Ιουνίου στην Σκιάθο και τα γυρίσματα θα διαρκέσουν μία εβδομάδα. Οι "Εικόνες" που προβάλλονται στο OPEN TV, είναι η πιο μια δημοφιλής ταξιδιωτική εκπομπή που προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση. Ο Τάσος Δούσης είναι γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος, και μέσα από την εκπομπή του παρουσιάζει διάφορους προορισμούς από την Ελλάδα και τον κόσμο. Οι "Εικόνες" εστιάζουν στην ανάδειξη των τοπικών πολιτισμών, των φυσικών τοπίων, της γαστρονομίας και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών κάθε περιοχής.

Η εκπομπή περιλαμβάνει αναλυτικές ξεναγήσεις, συνεντεύξεις με ντόπιους, και παρουσιάσεις αξιοθέατων και δραστηριοτήτων που μπορεί να κάνει κανείς στους προορισμούς που επισκέπτεται. Ο Τάσος Δούσης, με το χαρακτηριστικό του στυλ και την εμπειρία του, καταφέρνει να μεταφέρει στους τηλεθεατές την ομορφιά και τη μοναδικότητα κάθε προορισμού.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε επεισόδια της εκπομπής "Εικόνες" με τον Τάσο Δούση, μπορείτε να τα βρείτε είτε μέσα από την τηλεοπτική πλατφόρμα του Open TV, είτε μέσω του επίσημου καναλιού της εκπομπής στο YouTube.

Ν.Τ.