SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

H συμμετοχή της εταιρείας REMAX ΔΟΜΗ στο Πανελλαδικό Συνέδριο της REMAX

2024-06-07 16:06:57
H συμμετοχή της εταιρείας REMAX ΔΟΜΗ στο Πανελλαδικό Συνέδριο της REMAX

Σύσσωμο το Γραφείο Remax Δομή, έλαβε μέρος στο 22ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Remax, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Μαΐου και το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024, στο Βελλίδιο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Οι Συνεργάτες του Γραφείου και οι Brokers Καραγιάννης Ιωάννης και Καραγιάννη Ευτυχία, παραβρέθηκαν στο Συνέδριο, παρακολούθησαν τις ομιλίες των καλεσμένων Συνεργατών του Δικτύου της Remax, των κυρίων Alfonso Cassarino και Dario Castiglia από την Ιταλία και του κυρίου Gil Li-ran από το Ισραήλ και βραβεύτηκαν από τη Remax Greece για τις αποδόσεις τους.

Το πρωί της Παρασκευής 31 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε ομιλία και συζήτηση από τους καλεσμένους ομιλητές και η μέρα συνεχίστηκε με τις βραδινές βραβεύσεις για όλα τα Γραφεία πανελλαδικά και τους Συνεργάτες του Δικτύου.

Το Γραφείο μας έλαβε, μέσω των Συνεργατών του, στο σύνολο 9 Βραβεία. Πιο συγκεκριμένα:

  • Η Ομάδα «Σιάνος – Παπαγεωργίου» και τα μέλη της κύριος Σιάνος Κωνσταντίνος, κύριος Παπαγεωργίου Κυριάκος, κύριος Χριστοδούλου Ανδρέας, κύριος Χατζής Δήμος, κύριος Στύλας Ρήγας, κύριος Γκαβαρδίνας Δημήτρης, κυρία Κωστοπούλου Μαρία και κύριος Φιλιππίδης Ιάσων, βραβεύτηκαν με τα βραβεία Hall of Fame για την παραγωγή τους όλα τα έτη της παρουσίας τους, το βραβείο Platinum Club ως 4η Ομάδα σε παραγωγή σε Πανελλαδικό Επίπεδο καθώς και βραβείο ως 3η Ομάδα σε αριθμό πράξεων στην Ελλάδα.

  • Η Ομάδα «NT Team» και τα μέλη της κύριος Θεοδωρίδης Νικόλαος, κύριος Τζιαφέτας Νικόλαος, κύριος Λιάκος Κωνσταντίνος, κύριος Μεταφτσής Γεώργιος και κύριος Τάνας Τάσος, βραβεύτηκαν με το βραβείο “100% Club ως 20η Ομάδα πανελλαδικά για την ετήσια παραγωγή τους το έτος 2023, καθώς και με το βραβείο Digital Excellence ως οι πρώτοι στο Δίκτυο της Remax Πανελλαδικά για τη χρήση Digital Marketing.

  • Ο κύριος Ευσταθίου Ιωάννης, βραβεύτηκε με το βραβείο “100% Club ως ο 7ος καλύτερος Συνεργάτης πανελλαδικά για την ετήσια παραγωγή του το έτος 2023.

  • Η Ομάδα «Σαλιλλάρης Team» και τα μέλη της Σαλιλλάρης Άγγελος, Καρδακάρη – Τσούνη Αθηνά, Κοντορλής Σπύρος, Χαδίνη Αριστέα και Αραπάκη Δήμητρα, βραβεύτηκαν με το βραβείο Executive Club” για την 34η θέση τους Πανελλαδικά για την ετήσια παραγωγή τους το 2023.

  • Ο κύριος Τσικουρόπουλος Απόστολος και η Ομάδα του, βραβεύτηκε με “100% Club για την 18η θέση του Πανελλαδικά για την ετήσια παραγωγή τους το έτος 2023.

  • Ο κύριος Παπαδημητρίου Θωμάς, βραβεύτηκε με Executive Club για την 48η θέση του Πανελλαδικά για την ετήσια παραγωγή του το έτος 2023.

Η βραδιά έκλεισε με το Gala, στο οποίο ακολούθησε γεύμα και διασκέδαση με ζωντανή μουσική.

Το Σάββατο 1 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν Ομιλίες από τον Έλληνα Regional Director, τους καλεσμένους ομιλητές, οργανώθηκε γεύμα και ολοκληρώθηκε το φετινό Πανελλαδικό Συνέδριο, δίνοντας ραντεβού για το 2025.