SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Σκόπελος: Επίσκεψη της Υφυπουργού Ανάπτυξης Άννα Μ. Παπαδημητρίου

2024-05-28 07:49:15
Σκόπελος: Επίσκεψη της Υφυπουργού Ανάπτυξης Άννα Μ. Παπαδημητρίου

Την Δευτέρα 17 Μαϊου 2024 η Υφυπουργός Ανάπτυξης και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα. Άννα Μάνη Παπαδημητρίου επισκέφτηκε την Σκόπελο και συναντήθηκε με τις Τοπικές Αρχές του νησιού, αλλά και πολίτες.

Πιο αναλυτικά με την άφιξη της στο νησί η Υφυπουργός συνατήθηκε με τον Δήμαρχο Σκοπέλου Σταμάτη Περίσση, και έπειτα επισκέφτηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το Κέντρο Υγείας, το Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου, το Αστυνομικό Τμήμα, ενώ στην συνέχεια συναντήθηκε στο Δημοτικό κτίριο Ξενία στις 7:30 μ.μ. με τον Δήμαρχο Σκοπέλου, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους των Δημοτικών Τοπικών Κοινοτήτων, τον Λιμενάρχη Σκοπέλου κο. Γεώργιο Γκάρα, τον Δασάρχη Σκοπέλου Αθανάσιο Παπαγιάννη,την Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συνεταιρισμού Σκοπέλου αλλά και με πολίτες του νησιού. 

Στην συνάντηση μαζί με την Υφυπουργό ήταν η Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών κα.Μάιρα Μυρογιάννη, ο Βουλευτής Καρδίτσας Σπάνιας Αριστοτέλης, η υποψήφια Βουλευτής Σκοπέλου των Βουλετικών Εκλογών 2023 Ουρανία Καθηνιώτη ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Μαγνησίας Αθανασάκης Νικόλαος και η Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο ΝΔ Σκοπέλου κα. Σοφία Ξηρογιάννη - Αμπελάκια, οι οποίοι ακούσαν τους προβληματισμούς όλων των παρευρισκομέων και συζητήσαν μαζί τους. Η Υφυπουργός στο τέλος της συζήτησης ανέφερε ότι θα προσπαθήσουν όλοι σαν Κυβέρνηση για το καλύτερο όλων των πολιτών, αναγνωρίζοντας το πέρασμα μιας αρκετά δύσκολης περιόδου για όλους. Ενώ κλείνοντας ανέφερε ότι επειδή το 75% της νομοθεσίας στο κοινοβούλιο μας προέρχεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι σημαντικό να υπάρχουν στο Ευρωκοινοβούλιο άνθρωποι που που υπερασπίζονται τα συμφέροντα των Ελλήνων.

 

Γιώργος Κεχριώτης

Photo Gallery