SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

2ο Δ.Σ Σκιάθου: "Απλώνω ευτυχία - Δυναμώνω τη Φλόγα της καρδιάς"

2024-05-28 07:16:02
2ο Δ.Σ Σκιάθου:

Την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου θα πραγματοποιηθεί η δράση "Απλώνω ευτυχία - Δυναμώνω τη Φλόγα της καρδιάς"!

Τα παιδιά του σχολείου το προηγούμενο διάστημα αποτύπωσαν πάνω σε λευκές μπλούζες με τον δικό τους τρόπο και την δικη τους φαντασία τι σημαίνει για αυτά ευτυχία! Παράλληλα, συγκέντρωσαν σε κάθε τάξη σε εναν κουμπαρά χρήματα από δωρεές γονέων για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ, τα οποία θα κατατεθούν σε επίσημο τραπεζικό λογαριασμό της ΦΛΟΓΑΣ!

Το επόμενο και τελικό βήμα είναι "Η μπουγάδα της ΕΥΤΥΧΙΑΣ" την οποία θα απλώσουν σε σχοινιά εντός του σχολείου βοηθώντας έτσι να μεταδοθεί το μήνυμα της ΕΥΤΥΧΙΑΣ όπως την βλέπουν τα γεμάτα αγάπη παιδικά ματάκια και όπως την αισθάνονται οι αγνές παιδικές ψυχούλες τους! Στο άπλωμα της "μπουγάδας της ΕΥΤΥΧΙΑΣ" θα παρευρίσκεται και εκπρόσωπος της ΦΛΟΓΑΣ καθώς και οι γονείς των παιδιών, τα τοπικά μέσα και οι αρχές του τόπου για την ανάδειξη του πνεύματος αλληλεγγύης και ευαισθητοποίησης των παιδιών!

Οι μαθητές θα αρχίσουν να "απλώνουν ρούχα..." στις 10.00 ενώ οι γονείς θα μπορούν να επισκέπτονται το σχολείο στις 11.00