SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην έκθεση φωτογραφίας "Προορισμοί"

2024-05-10 12:17:11
Συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην έκθεση φωτογραφίας

Την Κυριακή στις 12/05/2024 και ώρα 20.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο «PARK» τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με θέμα "Προορισμοί…", με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας - Π.Ε.Μαγνησίας & Σποράδων και τη φωτογραφική εταιρεία Volos Lens που αποτελεί μη κερδοσκοπικό καλλιτεχνικό φωτογραφικό σωματείο, η οποία έχει ως σκοπό να δημιουργήσει μια φωτογραφική πορεία στο χώρο της εικόνας, για να αναδεικνύεται η πόλη και ο πολιτισμός της. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 19/05/2024.
Θα εκτεθούν έργα ερασιτεχνών φωτογράφων με θέμα τις όψεις του αστικού και φυσικού τοπίου της Μαγνησίας.
Η δράση αυτή θα συμβάλλει στην ανάδειξη της Μαγνησίας ως τουριστικού προορισμού, θα τονίσει τα χαρακτηριστικά της που την κάνουν να ξεχωρίζει, με σκοπό την ενδυνάμωση της προσπάθειας για την τουριστική προβολή της και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου οι φωτογράφοι να εκθέσουν τα έργα τους.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει σε κάθε εκδήλωση που έχει ως στόχο την πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής, στην οποία δίνει πρωτεύουσα σημασία και μέσα από τις συνδιοργανώσεις, αναδεικνύει τον ενεργό ρόλο της στη κατεύθυνση αυτή.