SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΕΡΓΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ

2024-05-02 12:52:34
ΕΡΓΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ

Το νέο έργο του κλειστού γυμναστηρίου στο Βελεστίνο του Δήμου Ρήγα Φεραίου, παρουσιάστηκε σήμερα σε ειδική εκδήλωση στο Διοικητήριο των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτριο Κουρέτα, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Άννα Μαρία Παπαδημητρίου και τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτριο Νασίκα. Το έργο είναι προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ περίπου και η δημοπράτησή του πρόκειται να πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Ο κ. Κουρέτας επισήμανε μεταξύ άλλων ότι σε έναν μήνα θα ανακοινωθούν όλα τα αθλητικά έργα που θα γίνουν στη Θεσσαλία από τη Νέα Περιφερειακή Αρχή και τόνισε ότι πρόκειται για έργα που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Περιφέρειας.
Η κ. Άννα Μαρία Παπαδημητρίου δήλωσε μεταξύ άλλων «Θέλουμε αυτό το έργο να είναι προς όφελος των πολιτών της ευρύτερης περιοχής και στην πολύπαθη Μαγνησία επιθυμούμε να ανακοινώνονται στο εξής έργα ουσίας» και συνέχισε η κ.Αντιπεριφερειάρχης «Νομίζω ότι με τον κο Περιφερειάρχη που είναι πάντα δίπλα μας, ειδικά στον Αθλητισμό θα είμαστε πρωτοπόροι».
Στην εκδήλωση έκαναν επίσης χαιρετισμό η υφυπουργός Παιδείας,Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Ζέττα Μακρή, οι βουλευτές του νομού
Μαγνησίας, κ.κ. Χρήστος Μπουκώρος και Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ενώ συμμετείχαν επίσης οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, Αντιδήμαρχοι, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Ρήγα Φεραίου κ. Γεώργιος Παπαδάμ, Δημοτικοί Σύμβουλοι και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.