SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ύστατο Χαίρε στον παπα Κώστα Καλλιανό | γράφει ο Κωνσταντίνος Ιω. Σύρος

2024-04-30 22:16:18
Ύστατο Χαίρε στον παπα Κώστα Καλλιανό | γράφει ο Κωνσταντίνος Ιω. Σύρος

Οι ενορίτες των ιερών ναών Αγ. Παντελεήμονα και Τριών Ιεραρχών Σκοπέλου απευθύνουν χαιρετισμό στον ιερέα και πνευματικό τους πατέρα.

Αγαπημένε μας παπά Κώστα.
Σήμερα 30 Απριλίου συγκεντρωθήκαμε και πάλι όλοι γύρω σου! Τι όμορφα που μας μάζεψες προχθές την Κυριακή των βαΐων!
Κι ενώ πονούσες κάθισες και μας μιλούσες και μας αποχαιρετούσες ρίχνοντας μέσα στις ψυχές μας για άλλη μια φορά τις πνευματικές νουθεσίες όπως έκανες πάντα.
Πόσες φορές μας συμβούλεψες, μας παρηγόρησες, μας συμπόνεσες, με τον πατρικό σου λόγο και το στοργικό χαμόγελο, ώστε να πάρουμε θάρρος για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στου κόσμου τις τρικυμίες. Η αγάπη σου αστείρευτη. Τη χάρισες σε όλους κι όχι μόνο σε εμάς, τα παιδιά της ενορίας μας. Κοντά σου γίναμε όλοι μια οικογένεια κάτω από το φως του Χριστού. Η αναστάσιμη χαρά και λαμπρότητα ήταν χαρακτηριστικό της ενορίας μας.

Σήμερα γιορτάζουμε μαζί την προσωπική σου ανάσταση! Και θα γιορτάσουμε όπως μας έμαθες εσύ. Με αγάπη μεταξύ μας, με ενότητα και λαμπρότητα. Μας ζήτησες κάτι προχθές. Να συνεχίσει η ενορία μας την πορεία της μέσα στο χρόνο. Με την πρόνοια του Κυρίου και τη δική σου ευχή δίνουμε την υπόσχεση
ότι θα διατηρήσουμε την οικογένεια της ενορίας μας. 

Παπά Κώστα πατέρα μας. Ξέρουμε ότι σε στεναχωρήσαμε κάποιες φορές.
Συγχωρέσε μας και πρέσβευε προς τον Κύριο να μας ελεεί.
Παπά Κώστα. Αιώνια η μνήμη σου.
Την ευχή σου να έχουμε.
Καλή Ανάσταση!