SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Επιχείρηση της αστυνομίας στον οικισμό των Ρομά στη Νεάπολη

2024-04-25 07:57:13
Επιχείρηση της αστυνομίας στον οικισμό των Ρομά στη Νεάπολη

Αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα προχθές, σε περιοχές της Λάρισας, του Βόλου και της Καρδίτσας, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.

Στον Βόλο έγινε επιχείρηση στον οικισμό Ρομά Νεάπολης με τρεις συλλήψεις μια για κατοχή ναρκωτικών και δύο για ρευματοκλοπή, ενώ στη Λάρισα αντίστοιχα έγιναν δύο συλλήψεις για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης) στη Λάρισα και δύο για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων στη Λάρισα. Επίσης βεβαιώθηκαν 30 τροχονομικές παραβάσεις, ακινητοποιήθηκαν δύο οχήματα και κατασχέθηκαν 0,33 γραμμάρια κοκαΐνης, 60 ευρώ και 3 κυνηγετικά όπλα.

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας συνολικά ελέγχθηκαν 199 άτομα, 123 οχήματα, προσήχθησαν 4 και συνελήφθησαν 6 άτομα, εκ των οποίων: 2 για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας στο Βόλο και 1 για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Οι αστυνομικές αυτές δράσεις στοχεύουν στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας-παραβατικότητας και θα συνεχιστούν σε όλη τη Θεσσαλία.

 

Πηγή: volosday.gr