SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Το Φεστιβάλ Καντίνας επιστρέφει στο Βόλο

Από την Πέμπτη 30 Μαΐου έως την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024-04-24 21:24:47
Το Φεστιβάλ Καντίνας επιστρέφει στο Βόλο

Η Thessaloniki Brand είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Canteen Festival για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πόλη του Βόλου.

Το φετινό φεστιβάλ υπόσχεται να είναι μεγαλύτερο, καλύτερο και πιο απολαυστικό από ποτέ, με μια σειρά από γαστρονομικές απολαύσεις, μαγευτική διασκέδαση και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Το Φεστιβάλ Καντίνας θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 30 Μαΐου έως την Κυριακή 2 Ιουνίου από τις 17:00 έως τις 00:00 στην πλατεια Ρήγα Φεραίου του Βόλου. Το φεστιβάλ στοχεύει να ενθουσιάσει το κοινό σε 20 πόλεις της Ελλάδας το 2024, καθιστώντας το έναν προορισμό που πρέπει να επισκεφθούν οι ντόπιοι και οι τουρίστες.

Ζήστε ένα γαστρονομικό ταξίδι, δοκιμάζοντας σειρά γεύσεων και λιχουδιών από καντίνες, μικροπωλητές και μικροπαραγωγούς. Από το παραδοσιακό ποντιακό περέκ μέχρι τα δελεαστικά ισπανικά churros, τα φημισμένα λουκάνικα Τζουμαγιάς μέχρι τη λαχταριστή πίτσα σε ξυλόφουρνο, υπάρχει κάτι που ικανοποιεί κάθε ουρανίσκο. Φέτος, για πρώτη φορά θα μπορείτε να απολαύσετε τις καινοτόμες δημιουργίες του UFO burger και του Choco Kebab, που θα δελεάσουν τους γευστικούς σας κάλυκες και θα επαναπροσδιορίσουν το φαγητό του φεστιβάλ.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα πλαισιώνεται από αγαπημένους καλλιτέχνες, DJ και τοπικές μπάντες που θα αναλάβουν τη μουσική διασκέδαση. Κάθε μέρα υπόσχεται μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης.

 

Η είσοδος στο Φεστιβάλ Καντίνας είναι δωρεάν.

Σε ένδειξη σεβασμού και κατανόησης των καταστροφών που υπέστησαν οι κάτοικοι του Βόλου από την κακοκαιρία Daniel, στο Φεστιβάλ Καντίνας στον Βόλο δεν θα υπάρχει αντίτιμο εισιτηρίου και θα είναι και για φέτος ΔΩΡΕΑΝ.

Την υγειονομική κάλυψη του φεστιβάλ έχει αναλάβει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας.

Το φεστιβάλ πάνω και πέρα απ΄όλα έχει φιλανθρωπική διάσταση. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην πανελλήνια κοινωνική δράση “ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ” προς ενίσχυση άστεγου ανθρώπου.

Κοινωνική συνεισφορά: Η συγκέντρωση χρημάτων από τις συνεργασίες, αναθέσεις διοργάνωσης,  χορηγίες φιλανθρωπικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δωρεές, καθίστανται ζωτικής σημασίας για την επιβίωση και τη σταδιακή ανάπτυξη της Thessaloniki Brand, η οποία επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο. Για τον σκοπό αυτό έχει αποφασιστεί τα ετήσια έσοδα του ταμείου να καλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας αφενός, αποδεικνύοντας έμπρακτα τον κοινωνικό χαρακτήρα της εταιρείας μας στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε και αφετέρου να συμβάλλει στις κοινωνικές μας δράσεις. Επομένως, θα θέλαμε να διασαφηνίσουμε πως οποιαδήποτε συνεισφορά και συνεργασία, ανεξαρτήτως ποσού, αποτελεί πολύτιμη βοήθεια για τη συνέχιση του  έργου μας, θυμίζοντας πως είμαστε Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (Μ.Κ.Ο.) και τα κέρδη μας επενδύονται αποκλειστικά στους ανωτέρω κοινωνικούς σκοπούς.