SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

(εικόνες) Στο Μουζάκι ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος

2024-04-23 17:27:12
(εικόνες) Στο Μουζάκι ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος
Στην εκδήλωση για την παρουσίαση των έργων αποκατάστασης των ζημιών από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias», που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου, παρουσία του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον οποίο είχε και μια σύντομη κατ’ ιδίαν συνομιλία, παραβρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος.
Όπως είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης, «η συνολική αποκατάσταση των ζημιών του ”Daniel” και του ”Elias” θα ξεπεράσει τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ. Από αυτά, τα 1,4 δισεκατομμύρια αφορούν μόνο τις οδικές και τις σιδηροδρομικές υποδομές, καθώς και την αποκατάσταση των σχολείων μας».
Όπως σημείωσε ο κ. Μπέος «κρατώ σε ο,τι μας αφορά ως Δήμο, πέραν του γενικότερου προγραμματισμού, πρώτον την οριστικοποίηση της έγκρισης και τη διάθεση χρηματοδότησης 3 εκατ. ευρώ για τη νέα γέφυρα στο Αλιγαρόρεμα, που επιτέλους μετά από τόσες προσπάθειες ξεκινά άμεσα η κατασκευή της και την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο, αμέσως μετά το Πάσχα, για την ανέγερση του Μουσείου της Αργούς».