SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

(εικόνες) Στην σχεδίαση εντύπου με τα σημαντικά τοπόσημα της Σκιάθου θα προχωρήσει το 8ο Γυμνάσιο Βόλου

Πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στο νησί 2024-04-19 21:44:07
(εικόνες) Στην σχεδίαση εντύπου με τα σημαντικά τοπόσημα της Σκιάθου θα προχωρήσει το 8ο Γυμνάσιο Βόλου

Φωτογραφίες : Βασιλεία Παρίσση

Στην σχεδίαση εντύπου μέσα από τις εργασίες μαθητών θα προχωρήσει το 8ο Γυμνάσιο Βόλου. Εκπαιδευτικοί και μαθητές, τριάντα σχεδόν στον αριθμό ξεκίνησαν από την Παρασκευή 19 Απριλίου την επίσκεψή τους στο νησί και την καταγραφή των πιο σημαντικών τοπόσημων και την ιστορία τους την οποία θα εκδόσουν πέραν των ελληνικών σε ακόμα δυο γλώσσες (Γερμανικά - Γαλλικά). 

Την Παρασκευή τους εκπαιδευτικούς και μαθητές υποδέχτηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σκιάθου στο Μπούρτζι ο Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού & Νεολαίας κ. Δημήτρης Καραθανός και ο Δημοσιογράφος του Skiathoslife.gr κ. Νίκος Τζούμας. Οι δυο τους έκαναν μια σύντομη παρουσίαση του νησιού και συζήτησαν πάνω σε θέματα της νεολαίας, ενώ υπήρξε η δέσμευση για την συνεργασία και βοήθεια δημοσιογραφική αλλά και εκ μέρους του δήμου Σκιάθου πάνω στην τελική έκδοση του εντύπου. 

Οι εκπαιδευτικοί Λουφοπούλου Εβελίνα, καθηγήτρια γερμανικών, Καρασμάνογλου Γεωργία, οικιακής οικονομίας, Αντωνίου Σαββοπούλου Καλλιόπη γαλλικών, και οι μαθητές επισκέφτηκαν το Ναυτικό Μουσείο Σκιάθου, τον Μητροπολιτικό Ναό Τριών Ιεραρχών ενώ τις επόμενες δύο ημέρες θα επισκεφτούν την Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας, το Σπίτι - Μουσείο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, το Reborn Project Gallery κ.α σημαντικούς τόπους και χώρους

 

Photo Gallery