SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Περιβαλλοντική Δράση Καθαρισμού Ακτών του Δήμου Αλοννήσου

2024-04-12 13:47:13
Περιβαλλοντική Δράση Καθαρισμού Ακτών του Δήμου Αλοννήσου

 

Περιβαλλοντική Δράση Καθαρισμού Ακτών του Δήμου Αλοννήσου με θέμα: Καθαρισμός Παραλιών της Αλοννήσου μαζί με το Νηπιαγωγείο,
το Δημοτικό, το Γυμνάσιο, τον Πολιτιστικό Σύλλογο , τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου στο πλαίσιο συμμετοχής του
Δήμου Αλοννήσου στην πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία Let’s Do It Greece 2024.
- Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 Την Παρασκευή 12 Απριλίου, ο Δήμος Αλοννήσου σε συνεργασία με το Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και Γυμνάσιο Αλοννήσου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο, τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου Αναγνώστου Παναγιώτη – ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού γραφείου Αlonissos Seacolours Dive Center και Φλωρούς Χρήστου – ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού γραφείου Aqua Travel συμμετείχαν στην πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία Let`s do it Greece 2024 για τον καθαρισμό των ακτών της
Αλοννήσου. 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/4/2024 ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ - Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Nηπιαγωγείο Αλοννήσου – Παραλία Γυάλια
Δημοτικό Σχολείο Αλοννήσου – Παραλία Τσουκαλιά Γυμνάσιο Αλοννήσου – Παραλία Κοκκινόκαστρο
H μεταφορά των μαθητών πραγματοποιήθηκε με δημοτικό λεωφορείο του Δήμου Αλοννήσου και με χορηγία ιδιωτικού λεωφορείου του ταξιδιωτικού γραφείου Aqua Travel.
- Πολιτιστικός Σύλλογος Αλοννήσου
Παραλία Βρυσίτσα
- Aθλητικός Όμιλος

Παραλία Μεγάλος Μουρτιάς
- Αlonissos Seacolours Dive Center
Παραλία Μικρός Μουρτιάς
Παραλία Κατερίνας Βάλα

- Ταξιδιωτικό Γραφείο Αcqua Travel
Παραλία Τσουκαλιά

Στο Δημαρχείο Αλοννήσου μοιράστηκαν γάντια και σακούλες απορριμμάτων ενώ παραδόθηκε νερό και φρούτα στα παιδιά που συμμετείχαν ενεργά της σημερινής περιβαλλοντικής δράσης.
Στο συντονισμό της δράσης συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αλοννήσου, κ. Αναγνώστου Παναγιώτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δροσάκης , ο Αντιδήμαρχος κ. Καραμαλής Νικόλαος και ο Αντιδήμαρχος κ. Μαλαματένιας Νικόλαος.
Στις παραλίες Τσουκαλιά και Γυάλια παραβρέθηκε η νοσηλεύτρια του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου κ. Σάρα Παναγιωτίδου με κουτί πρώτων βοηθειών για την κάλυψη πιθανών έκτακτων περιστατικών με μέριμνα της Διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου κ. Ρηγίνας Σκλάβου.
Ο Δήμoς Αλοννήσου ευχαριστεί θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, το Διευθυντή του Νηπιαγωγείου κ. Χρονόπουλο Νικόλαο και τους εκπαιδευτικούς, το Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου κ. Τάκο Σπυρίδωνα και τους εκπαιδευτικούς, τη διευθύντρια Γυμνασίου Λυκείου κ. Μαχαιρίδου Μερόπη και τους εκπαιδευτικούς, τον Πρόεδρο κ. Τσουκανά Παναγιώτη και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου, τον Πρόεδρο κ. Παπαχρηστου Αθανάσιος  και τα μέλη του Αθλητικού Ομίλου, τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου κ. Αναγνώστου Παναγιώτη και Φλωρούς Χρήστο, τη Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου κ. Ρηγίνα Σκλάβου και τη νοσηλεύτρια κ. Σάρα Παναγιωτίδου, τον οδηγό του δημοτικού λεωφορείου κ. Φρατζέσκο Κωνσταντίνο αλλά και όλους τους συμμετέχοντες που ανταποκρίθηκαν στην Περιβαλλοντική Δράση Καθαρισμού Ακτών στις 12/4/2024.

Photo Gallery