SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Δυναμική εκπροσώπηση της Σκοπέλου σε συνάντηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας με θέμα τον τουρισμό

2024-03-29 11:19:44
Δυναμική εκπροσώπηση της Σκοπέλου σε συνάντηση της Περιφέρειας  Θεσσαλίας με θέμα τον τουρισμό

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου στον Βόλο στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, συνάντηση γνωριμίας της νέας συμβούλου για θέματα τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας, κυρίας Μάγιας Τσόκλη, με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους συναφών με τον Τουρισμό φορέων της Μαγνησίας.

Η συνάντηση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κυρίας Άννα - Μαρίας Παπαδημητρίου, του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κυρίου Γιάννη Αναστασίου και της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Βορείων Σποράδων κυρίας Αμαλίας Γραβάνη.

Την Σκόπελο εκπροσώπησαν ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού, κύριος Γιώργος Παπαδαυίδ,  η Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κυρία Εύα Καραμεσίνη και η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου κυρία Μαίρη Διαμάντη.

Στη συνάντηση η κυρία Τσόκλη ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους για τα θέματα της κάθε περιοχής  και τις προοπτικές ανάπτυξης που υπάρχουν. Ειδική αναφορά έγινε στο χρόνιο πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης που ταλαιπωρεί τις Βόρειες Σποράδες, όπως επίσης και στο πρόβλημα της ανεπαρκούς σύνδεσης της Σκοπέλου και της Αλοννήσου με το αεροδρόμιο της Σκιάθου κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Στη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν γόνιμες απόψεις και συμφωνήθηκε να οργανωθεί ανάλογη νέα πρωτοβουλία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Photo Gallery