SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Δημήτρης Κόκοτας: Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική

«Μούδιαζε το χέρι του και είχε τάση για εμετό» 2024-03-29 09:45:45
Δημήτρης Κόκοτας: Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική

Ο Δημήτρης Κόκοτας, που αντιμετώπισε μία ξαφνική περιπέτεια με την υγεία του, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «ΓΝΑ Γεννηματάς», όπου μεταφέρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (28/3). Ο τραγουδιστής βρισκόταν στις πρόβες για το J2US που συμμετέχει όταν ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έμφραγμα.

 

Ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος διαγωνίζεται κι εκείνος στο σόου του Νίκου Κοκλώνη, έστειλε τα περαστικά του και περιέγραψε τι έζησε όταν είδε τον τραγουδιστή να νιώθει έντονη δυσφορία. «Κατ’ αρχήν να του στείλουμε τους χαιρετισμούς και τη στήριξή μας και σε εκείνον και στην οικογένειά του. Ηταν κάτι που ήταν αναπάντεχο και δυσάρεστο για όλους όσοι ήμασταν εκεί πέρα. Είχαμε πρόβα το απόγευμα, και πριν από εμάς ήταν ο Δημήτρης με την Τραϊάνα Ανανία.

Άκουσα ότι αισθάνθηκε μία αδιαθεσία όταν ήταν στο καμαρίνι, πήγα και είδα ότι ήταν σε περίεργη κατάσταση, δηλαδή πόναγε το χέρι του, ήταν μία εικόνα εμφράγματος. Κλήθηκε κατευθείαν το ΕΚΑΒ, έφυγε με το ασθενοφόρο όρθιος, είχε τις αισθήσεις του. Φαινόταν ότι μάλλον έχει πάθει έμφραγμα. Αυτό είδαμε. Μετά είχα μία ενημέρωση ότι έκανε στεφανιογραφία και του τοποθετήθηκε στεντ και είναι στην εντατική για να παρακολουθηθεί» ανέφερε ο δημοσιογράφος του MEGA, τονίζοντας πως ο τραγουδιστής ακολουθεί μία υγιεινή ζωή, δεν έχει άγχος και γυμνάζεται.

 

«Δεν υπήρχε κάποια αγωνία, όλα κυλούσαν ρολόι στις πρόβες. Κάποια στιγμή είπε "δεν αισθάνομαι καλά". Θορυβηθήκαμε πολύ όλοι και εκ μέρους όλων των παικτών, εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Περιμένω με αγωνία το επίσημο ανακοινωθέν» πρόσθεσε ο Θανάσης Πάτρας.

 

«Εγιναν όλα πολύ γρήγορα»

 

Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε ο άνθρωπος που βρισκόταν στο πλευρό του Δημήτρη Κόκοτα την ώρα που άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Ο λόγος για τον στυλίστα του J2US, Κώστα Ζήση. «Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι, ευδιάθετος, ντύθηκε και πήγε στη σκηνή να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στη σκηνή, ήρθε πάλι στο καμαρίνι, μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά, άρχισε να γδύνεται, να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Κάλεσα αμέσως το 166, μας σύνδεσαν με τον γιατρό και μίλησαν απευθείας με τον Δημήτρη που τους είπε ακριβώς τι ένιωθε. Ο γιατρός είπε ότι στέλνει αμέσως διασώστη, που ήρθε μέσα σε 20 λεπτά, και λίγο μετά ήρθε και το ασθενοφόρο. Είχε κανονικά τις αισθήσεις του, δεν λιποθύμησε. Ηταν ψύχραιμος. Εγιναν όλα πολύ γρήγορα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ζήσης.

 

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

 

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στο MEGA για την κατάσταση υγείας του ερμηνευτή. «Πήγε στην καρδιολογική μονάδα, έκαναν οι συνάδελφοι αυτά που έπρεπε να κάνουν. Αυτή την στιγμή περιμένουν τα επόμενα 24ωρα να δουν την εξέλιξη της υγείας του» είπε και πρόσθεσε ότι «υπάρχει ανακοινωθέν που θα βγει σήμερα» και υπογράμμισε «αυτά είναι σοβαρά περιστατικά και χρειάζονται ιδιαίτερη παρακολούθηση».

 

 
Πηγή:ethnos.gr